A világ legocsmányabb ruháját viselte Tori Spelling – Heti stílusmustra

stílusmustra Chrissy Teigen Mila Kunis Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő részletek, hatalmas villantások, egy kis farmermánia és a világ legrondább ruhája. Nézd meg képeken is, miket viseltek ezen a héten a sztárok a vörös szőnyegen.

Az ördög a részletekben rejlik

Az Amerikai szépség sztárja, Mena Suvari és a második gyermekével várandós Mila Kunis is extrém melldíszítéssel jelentek meg a vörös szőnyegen.

Mena Suvari, Mila Kunis Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Akik hatalmasat hibáztak

A 26 éves színésznő, Bria Murphy ennél rövidebb ruhát nem is választhatott volna. Sajnos hátulról nem találtunk róla képet, pedig szívesen megnéztük volna, abból a szögből hogyan fest. A hét legdurvább ruháját mégis Tori Spelling hozta, aki egy bordó csipkemelltartót vett egy ízléstelenül kivágott ruha alá. Az egész összeállítás teljesen érthetetlen, és talán a legcsúnyább darab, amit mostanában láttunk.

Bria Murphy, Tori Spelling Forrás: Northfoto

Ki hibázott nagyobbat?

Farmermánia

A Guess márka bemutatóján csupa farmerba öltöztek a modellek. A legnagyobb feltűnést a kebelcsoda, Charlotte Mckinney és Hailey Baldwin keltette. Előbbi egy forrónadrágban, utóbbi pedig egy overallban jelent meg az eseményen.

Charlotte Mckinney, Hailey Baldwin Forrás: Northfoto

Kinek a választása jobb?

A legdögösebb anyuka

Chrissy Teigen, aki nemrég adott életet kislányának, most vele és férjével, John Legenddel nyaralt. A luxushajón le is fotózták a kis családot, ahol a modell csodásan festett. A sárga szoknyával, a piros rúzzsal, a dögös napszemüveggel és a lazán fonott hajjal ő az egyik legcsodásabb modellanyuka.

Chrissy Teigen Forrás: Northfoto
Brutális kínzótechnikák, avagy Hollywood szépségtrükkjei a plasztika megszületése előtthttp://www.life.hu/trend/20160728-brutalis-kinzotechnikak-avagy-hollywood-szepsegtrukkjei-a-plasztika-megszuletese-elott.htmlA plasztika a 21. században már szinte a mindennapok része. A hollywoody sztárok számára mindenesetre biztosan. Talán nincs is olyan sztár, aki ne eszközölt volna magán kisebb-nagyobb változásokat. De hogyan szépültek a sztárok, mielőtt megszülett volna a plasztikázás tudománya? Íme, néhány sokkoló szépségbeavatkozás Hollywood fénykorából. TrendAFPTanulj tőlük! Ők a fiatal modellnemzedék legnagyobb sminkmágusaihttp://www.life.hu/trend/20160728-gigi-hadid-axente-vanessa-giorgia-may-jagger-a-fiatal-modellnemzedek-legnagyobb-sminkmagusai.htmlGigi Hadid, Axente Vaness,a Georgia May Jagger – napjaink legtöbbet foglakoztatott szupermodelljei, akiktől érdemes ellesni egyet s mást. Mindhárman a kilencvenes évek szülöttei, akik pillanatok alatt berobbantak a köztudatba. A legnagyobb tervezők kedvenceik ők és a legrangosabb nemzetközi magazinokról mosolyognak ránk. Természetesen kőkemény munka van mögötte, hogy ma a legkeresettebb modellek között tartják őket számon. De mi lehet a titkuk? TrendOrigo7 divatbaki, amit semmiképpen ne kövess el a munkahelyedenhttp://www.life.hu/trend/20160727-divatbakik-amiket-semmikeppen-ne-kovess-el-a-munkahelyeden.htmlMég akkor is, ha dress code nem szabályozza, hogy pontosan mit kell viselned a munkahelyeden, érdemes néhány íratlan szabályt betartani. Különösen igaz ez nyáron, amikor hajlamosabbak vagyunk igencsak lazán felöltözni. Trend--Ez a világ legtündéribb ruhatára – Less be a 3 éves György herceg gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20160725-less-be-a-3-eves-gyorgy-herceg-gardrobjaba.htmlTradíció, hagyománytisztelet és egy kis csibészség – ez jellemzi György herceg ruhatárát, legalábbis azt a részét, amit a hivatalos programok alatt láthattunk belőle. A kis trónörökös, aki a napokban ünnepelte 3. születésnapját, újra és újra elbűvölt minket a ruhácskáival (is), így itt az ideje számbavenni őket. Trend--Polgárpukkasztás, válltömés és tupírozott haj – A szépség fogalma a 80-as évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160726-szepsegtrukkok-a-80as-evekbol.htmlMég soha egy korszak sem volt ennyire szabados és sokszínű, mint a 80-as évek. A punk zene, valamint stílusa tartja magát, és a mainstream irányzatra is nagy hatást gyakorol. Megjelenik a rock műfaj, elsők között a legendás KISS együttes, hatására sorra bukkannak fel a rockbandák, megjelenik a glam, a csillogás és az extrémitás hétköznapivá válik. Trend--Sokkoló celebtrendek 1. rész - A legrémesebb cipők, amiket valaha láttunkhttp://www.life.hu/trend/20160725-a-legremesebb-cipok-amiket-valaha-is-lattunk-sztarokon.htmlA sztárok bizony gyakran esnek túlzásba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.