szépségápolás smink születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésnapi partira készülsz? Várady Polett most megmutatja, hogyan csillogj a buliban! Legyél gyönyörű!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
Brutális kínzótechnikák, avagy Hollywood szépségtrükkjei a plasztika megszületése előtthttp://www.life.hu/trend/20160728-brutalis-kinzotechnikak-avagy-hollywood-szepsegtrukkjei-a-plasztika-megszuletese-elott.htmlA plasztika a 21. században már szinte a mindennapok része. A hollywoodi sztárok számára mindenesetre az. Talán nincs is olyan sztár, aki ne eszközölt volna magán kisebb-nagyobb változásokat. De hogyan szépültek a sztárok, mielőtt megszületett volna a plasztikázás tudománya? Íme, néhány sokkoló szépségbeavatkozás Hollywood fénykorából. TrendAFPTanulj tőlük! Ők a fiatal modellnemzedék legnagyobb sminkmágusaihttp://www.life.hu/trend/20160728-gigi-hadid-axente-vanessa-giorgia-may-jagger-a-fiatal-modellnemzedek-legnagyobb-sminkmagusai.htmlGigi Hadid, Axente Vanessa, Georgia May Jagger – napjaink legtöbbet foglalkoztatott szupermodelljei, akiktől érdemes ellesni egyet s mást. Mindhárman a kilencvenes évek szülöttei, akik pillanatok alatt berobbantak a köztudatba. A legnagyobb tervezők kedvencei ők, és a legrangosabb nemzetközi magazinokról mosolyognak ránk. Természetesen kőkemény munka van amögött, hogy ma a legkeresettebb modellek között tartják őket számon. Mi lehet a titkuk? TrendOrigoPolgárpukkasztás, válltömés és tupírozott haj – A szépség fogalma a 80-as évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160726-szepsegtrukkok-a-80as-evekbol.htmlMég soha egy korszak sem volt ennyire szabados és sokszínű, mint a 80-as évek. A punk zene, valamint stílusa tartja magát, és a mainstream irányzatra is nagy hatást gyakorol. Megjelenik a rock műfaj, elsők között a legendás KISS együttes, hatására sorra bukkannak fel a rockbandák, megjelenik a glam, a csillogás és az extrémitás hétköznapivá válik. Trend--Ez a világ legtündéribb ruhatára – Less be a 3 éves György herceg gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20160725-less-be-a-3-eves-gyorgy-herceg-gardrobjaba.htmlTradíció, hagyománytisztelet és egy kis csibészség – ez jellemzi György herceg ruhatárát, legalábbis azt a részét, amit a hivatalos programok alatt láthattunk belőle. A kis trónörökös, aki a napokban ünnepelte 3. születésnapját, újra és újra elbűvölt minket a ruhácskáival (is), így itt az ideje számbavenni őket. Trend--Sokkoló celebtrendek 1. rész - A legrémesebb cipők, amiket valaha láttunkhttp://www.life.hu/trend/20160725-a-legremesebb-cipok-amiket-valaha-is-lattunk-sztarokon.htmlA sztárok bizony gyakran esnek túlzásba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit. Trend--Pucér fenék és kikacsingató punci – Az elmúlt hónapok legnagyobb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20160715-popsik-cicik-puncik-az-ev-eddigi-legnagyobb-vllantasai.htmlTúl vagyunk a 2016-os év felén, így ideje felmérni, hogy milyen botrányos megoldásokat láttunk mostanáig a hollywoodi sztároktól. Következzenek az idei év eddigi legnagyobb vörös szőnyeges villantásai. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.