fashion week stílus Trainspotting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Válaszd az életet. Válaszd a munkát. Válaszd a karriert. Válaszd a rohadt nagy TV-t. Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD lejátszókat és elektromos konzervnyitókat. Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást. Válaszd a fixkamatozású jelzálog-kölcsönt. Válassz első otthont, válaszd meg a barátaidat. Válassz szabadidőruhát és hozzáillő sporttáskát..." – Ki hitte volna, hogy 20 évvel a kultikus film megszületése után újabb részt készítenek az alkotók: Renton, Spud, Beteg Fiú és Begbie 1996 után hamarosan visszatérnek a mozikba, így ideje feleleveníteni a régi élményeket. Lássuk, hogyan vett le a lábunkról annak idején a Trainspotting stílus.

Rentonstyle: magas derekú farmer sportcipővel

A legegyszerűbb és legnagyszerűbb kombináció, ami éppen idén tért vissza a divatba.

Forrás: Budapest Film

Punkos ópiumkúp

Amikor már az ópiumkúp is megteszi, akkor jöhet a punkpóló és a menő írhakabát egy kis szőrrel persze.

Forrás: Budapest Film

A legvagányabb pulóverek

Renton mintás pulóvere az egyik legnagyobb kedvencünk a filmből, és persze tinédzserkorunk kedvence, a melegítőpulcsi is szerepet kap.

Forrás: Budapest Film

Az igazi hipszter

Spud állásinterjús öltözékét ma csak hipszternek neveznénk. A zakó farmerral és koszos cipővel ma is menő. Habár ma már nem a koszos, sokkal inkább az előrekoptatott és előrepiszkított cipő az igazán tuti.

Forrás: Youtube

Pólók a 90-es évekből

Már fogalmad sincs, hogy milyen pólókat hordtunk a 90-es években? Hát színeseket és mintásakat. Csak vagányan!

Forrás: Budapest Film

Mindörökké szakadt farmer

Habár csak egyetlen jelenetben tűnik fel, de a szakadt farmer a Trainspottingból sem hiányzik.

Forrás: Budapest Film

Crop top

A 90-es években csak haspólónak neveztük, manapság már a sokkal fancybb crop top szót használjuk rá. De Rentont valószínűleg csak egyáltalán nem érdekelte, hogy 3 számmal kisebb a pólója.

Forrás: Budapest Film

A klasszikus Spud: Superman és forrónaci

Spud karakterét már a film legelején a szívünkbe zárjuk, hiszen a Superman pólós, rövidnacis, furafejű srác csakis jófej lehet. Naná!

Forrás: Youtube

Napszemüveg

A John Lennon stílus és a diszkósabb fazon is szerepet kapott a filmben.

Forrás: Budapest Film

Itt a legújabb Trainspotting előzetes

Huszonegy évvel a legendás kultfilm bemutatója után, jövő januárban a mozikba kerül a Trainspotting folytatása. Nézd meg az előzetest itt!
A világ legocsmányabb ruháját viselte Tori Spelling – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160729-heti-stilusmustra-szerepel-benne-mila-kunis-tori-spelling-chrissy-teigen.htmlMeglepő részletek, hatalmas villantások, egy kis farmermánia és a világ legrondább ruhája. Nézd meg képeken is, miket viseltek ezen a héten a sztárok a vörös szőnyegen. Trend--Ez a világ legtündéribb ruhatára – Less be a 3 éves György herceg gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20160725-less-be-a-3-eves-gyorgy-herceg-gardrobjaba.htmlTradíció, hagyománytisztelet és egy kis csibészség – ez jellemzi György herceg ruhatárát, legalábbis azt a részét, amit a hivatalos programok alatt láthattunk belőle. A kis trónörökös, aki a napokban ünnepelte 3. születésnapját, újra és újra elbűvölt minket a ruhácskáival (is), így itt az ideje számbavenni őket. Trend--Polgárpukkasztás, válltömés és tupírozott haj – A szépség fogalma a 80-as évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160726-szepsegtrukkok-a-80as-evekbol.htmlMég soha egy korszak sem volt ennyire szabados és sokszínű, mint a 80-as évek. A punk zene, valamint stílusa tartja magát, és a mainstream irányzatra is nagy hatást gyakorol. Megjelenik a rock műfaj, elsők között a legendás KISS együttes, hatására sorra bukkannak fel a rockbandák, megjelenik a glam, a csillogás és az extrémitás hétköznapivá válik. Trend--Sokkoló celebtrendek 1. rész - A legrémesebb cipők, amiket valaha láttunkhttp://www.life.hu/trend/20160725-a-legremesebb-cipok-amiket-valaha-is-lattunk-sztarokon.htmlA sztárok bizony gyakran esnek túlzásba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit. Trend--7 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 90-es évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20160717-divathobortok-amelyeket-nem-sirunk-vissza-a-kilencvenes-evekbol.htmlA 90-es évek elképesztően gazdag azokban a tárgyakban, amelyeken ma már sírva röhögünk, de annak idején megőrültünk értük. Különösen igaz ez az akkoriban kialakult divathóbortokra, amelyek szerencsére örökre a 90-es években maradtak. TrendOrigoBrutális kínzótechnikák, avagy Hollywood szépségtrükkjei a plasztika megszületése előtthttp://www.life.hu/trend/20160728-brutalis-kinzotechnikak-avagy-hollywood-szepsegtrukkjei-a-plasztika-megszuletese-elott.htmlA plasztika a 21. században már szinte a mindennapok része. A hollywoodi sztárok számára mindenesetre az. Talán nincs is olyan sztár, aki ne eszközölt volna magán kisebb-nagyobb változásokat. De hogyan szépültek a sztárok, mielőtt megszületett volna a plasztikázás tudománya? Íme, néhány sokkoló szépségbeavatkozás Hollywood fénykorából. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.