Ritkán lehet így látni a gyönyörű énekesnőt- Zséda megmutatta reggeli arcát

Zséda szelfi smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő szinte mindig makulátlan külsővel és gondosan megtervezett ruhakreációkkal mutatkozik a nagyérdemű előtt. Ez esetben viszont kivételt tett, és a natúr valóságot is megmutatta

A 42 éves énekesnő simán letagadhatná a korát. A harmincas évei elején járó hölgyeket bármikor kenterbe verhetné. Tökéletes bőr, hibátlan alak, gondosan kialakított stílus- ezek mind jellemzik a magyar énekesnőt.

Zséda híres tökéletes megjelenéséről. Sokan Audrey Hepburnhoz is hasonlítják, és minden okuk meg is van rá. Kifinomult megjelenését nem is rejti el rajongói elől, közösségi oldalain egyre több képet oszt meg magáról. Ez esetben viszont kivételt tett, és bevállalta azt is, amit csak kevesek mernek : smink nélkül, farmerben, kócos hajjal és álmosan állt modellt telefonja kamerájának.

Miért ne tette volna, hiszen nincs takargatni valója, természetes formájában is gyönyörű.

Mornin'

Zséda (@zsedavue) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.