Így sminkelj, ha Oroszlán a csillagjegyed

Forrás: Northfoto -
csillagjegy szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha az Oroszlán havában születtél.

Nagyon tüzes, irányító alkat, szilárd és kissé férfias a viselkedése. Jóindulatú, erőt sugárzó, fenséges megjelenésű. Élénk természetű, tekintélyt parancsoló megjelenésével a társaság középpontja. Sebezhetősége a hiúsága. Szereti, ha dicsérik és hízelegnek neki, mindezt persze ellenszolgáltatás nélkül, hiszen nála ez a természetes. Ha valakit a szívébe zár, azzal nagylelkű, elnéző és a csillagokat is lehozza imádott választottjának.

Az Oroszlán csillagjegyű Madonnára nagyon igaz, hogy tüzes, irányító alkat, szilárd és kissé férfias Forrás: AFP

Kényesen ügyel a legapróbb részletekig a megjelenésére, ezért nem lehet nem észrevenni őt. Gyakran választ fényes kiegészítőket, mint a gyémánt, az arany, a rubint vagy akár a hegyikristály.

Csillogni akar mindenáron, arra van szüksége, hogy mindig szeressen, ezért a hódítás számára nem probléma. Sminkje mindig makulátlan. Előszeretettel próbál ki új dolgokat. Imádja a láthatatlan no makeup trendet, ilyenkor egy pórusminimalizáló báziskrémet kever össze a BB krémmel, hogy ragyogóan üde legyen az arcszíne. Szempilláit feketére festi, majd napszemüveg mögé rejti. Aztán feldob egy élénk színű ajakrúzst, és már kész is egy újabb hódításra.

Ellenállhatatlan Forrás: Northfoto

Ha nagy a tét, beveti a titokzatos füstös hatású szemfestést.

Szemhéjkrémmel készít egy bronzos alapot, majd fekete szemceruzával körbekontúrozza alul-felül a szemét, ezután szépen összemossa a széleket, elsatírozza, szempilláit dúsító szempillaspirállal koronázza meg. Highlighterrel titokzatosabbá teszi ragyogó tekintetét, a szemzugba tesz egy kis ragyogást, majd ékesíti az arccsontját. Bronzosítóval élénkíti orcáit. Ajkának érzékiségét egy nude árnyalatú csillogó szájfénnyel fokozza. Semmit se bíz a véletlenre.

Érzékiség, átható tekintet, mindent visz Forrás: Northfoto

Így sminkelj, ha Rák a csillagjegyed

A Rák nő alapvetően kíváncsi természetű, jól irányítható, romantikus, szórakoztató, ha éppen nem depressziós. Imádja a színeket: kedvencei között szerepel a zöld, a smaragd, az opál, a fehérarany és a korall. Határozatlanságát, érzékenységét jól álcázza sminkkel. Olvasd el Larion Oscar írását!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.