Dolgozó lány Antonio Banderas plasztika Dakota Johnson Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 9-én egy év híján 60 lett Melanie Griffith színésznő, akire ma már alig lehet ráismerni. 

Melanie az elmúlt 59 évben három férjet fogyasztott el, és mindegyikőjüknek szült is egy gyermeket. Közülük is a leghíresebb Dakota Johnson, A szürke 50 árnyalatának főszereplője, aki első ránézésre nem is hasonlít híres anyukájára. Dakota ugyanis inkább egy csinos, ám visszahúzódó lány, akiről valahogy nem gondoljuk, hogy pár évtized múlva plasztikrémmé műtteti magát.

Melanie Griffith a Dolgozó lány című filmben, kedves arccal, és július végén, szétplasztikázva Forrás: AFP

Ezt persze annak idején Melanie-ról sem sejtettük, aki a Dolgozó lány című film főszereplőjeként igen szemrevaló volt a maga természetességében - no persze a film már lassan 30 éve elkészült. Mindenesetre Melanie akkoriban igen kapós volt: ha épp nem házasságban élt, akkor olyan sztárokkal kavart, mint Jack Nicholson vagy Warren Beatty. Most azonban már sokat vesztett a varázsából: az Antonio Banderastól való különválása óta pedig csak akkor hallunk róla, ha épp lányával fotózzák őt valahol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.