Nem lehet elég korán kezdeni! Kim Kardashian méregdrága csizmájában pózol a kislánya

North West kim kardashian csizma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian klán nő tagjai imádják a luxust és a szép holmikat, éppen ezért ha az öltözködésről van szó, North Westnek bőven van kiről példát vennie. Nem lehet elég korán kezdeni a divatmániát, a kislány máris lenyúlta celebmamája méregdrága csizmáját és azonnal bele is bújt.

North West nincs híján a példaképekből, ha öltözködésről van szó. Ott van például az édesanyja, akinek gardróbjában számos csillogó kincset találhat. Egy kislány számára ez igazi kánaán lehet, hiszen ki nem szeretett gyermekkorában az édesanyja ruháiba bújni. North West számos öltözék és cipő közül választhat, sikerült is neki a legfeltűnőbb darabot magára húznia. Édesanyja hosszú, ezüst színű csizmájában pózolt, amin még Kim is meglepődött. A fotóhoz azt írta, nem számított rá, hogy ez ilyen hamar bekövetkezik.

Didn't think it would happen this soon...my baby girl stealing my shoes. At least she has good taste #Balenciaga

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Anorexiás modellek, groteszk ajakkontúr és elnőiesedő férfiak – Mit jelentett a szépség a 90-es években?http://www.life.hu/trend/20160816-a-90es-evek-stilustortenelme-larion-oscartol.htmlA 60-as, a 70-es és a 80-as évek stílustörténelmét már mind áttanulmányoztuk, így ideje a 90-es évekbe is visszarepülni. Nézzük, mi határozta meg abban az időben a divatot! TrendOrigoAtyaég! Kiszel Tünde és Donatella megint nagyot villantotthttp://www.life.hu/trend/20160816-kiszel-tunde-es-lanya-donatella-bikinis-kepet-posztolt.htmlÚgy látszik, Donatella máris az anyukája nyomdokaiba lépett, sőt, lassan túlszárnyalja Tündét a pózolásban. Bikinis képet osztottak meg rajongóikkal az anyuka közösségi oldalán, és jól láthatóan büszkék keredked idomaikra. TrendOrigoÖrökifjú vagy cikivé vált nagyi, aki fél megöregedni? 58 éves lett Madonna!http://www.life.hu/trend/20160815-orokifju-vagy-cikive-valt-nagyi-aki-fel-megoregedni-58-eves-lett-madonna.htmlHabár van két saját és két örökbe fogadott gyermeke, a valódi nagymamaságtól még messze áll, pedig kora alapján már simán unokázhatna. Ehelyett ő azonban a pucér fenekét mutogatja, neccharisnyában partizik, mellbimbóját pedig csak egy aprócska tapasszal rejti el a világ elől. A nagy kérdés adja magát: Madonna egy örökifjú lázadó, vagy nagyikorba lépett egykori popsztár, aki nem tud megbirkózni az öregedéssel? TrendOrigoDöbbenetes fotósorozat: Fehérneműben álltak modellt a csonka testű modellekhttp://www.life.hu/trend/20160816-kez-nelkuli-es-tulsulyos-nokkel-keszitett-fotosorozatot-egy-egy-muvesz.htmlAz Amy D. Herrman által készített képeken olyan nők láthatók, akik bár több "hibával" is rendelkeznek, mégsem búsulnak és igyekeznek teljes életet élni. TrendOrigoJennifer Lopez nagyon nincs jó formábanhttp://www.life.hu/trend/20160816-jennifer-lopez-nincs-jo-formaban-slamposan-es-plusz-kilokkal-lepett-utcara.htmlNem ezt szoktuk meg az énekesnőtől, de persze lehet ő is rossz formában. Jennifer Lopez kissé eleresztette magát mostanában. Trend--Ezt most komoly? 5 perces sminkjével haknizik Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20160816-victoria-beckham-5-perces-sminktrukkjet-mutatta-meg.htmlReméljük, csak viccnek szánta a dolgot. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.