Itt az igazság Diana hercegnő menyasszonyi ruhájáról - Megszólal a tervező

fashion week esküvő menyasszonyi ruha titok Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő úgy nézett ki csodálatos esküvői ruhájában, mintha egy tündérmeséből lépett volna elő. 35 éve már, hogy a világ először rácsodálkozott erre a csodálatos darabra, és azóta sem sikerült egyik tervezőnek sem ennél ikonikusabb darabot terveznie.

David Emanuel, a ruha tervezője úgy érezte, hogy ennyi idő már elárulhat pár titkot élete művéről, Diana ruhájáról. Elmondta, mi inspirálta őt, mikor ezt a csodás ruhát tervezte:
"Azt akartam, hogy a ruha kifejezze azt, hogy még Lady Diana Spencer vonul be a Szent Pál katedrálisba, de már Wales hercegnője jön ki onnan."

Forrás: AFP/Kevin Winter

A darabot szigorúan örizték az esküvő napjáig, semmilyen részlet nem derülhetett ki róla. Sőt, a ma 69 éves Emanuel tervezett egy másik ruhát is. Fel akart készülni arra a vészhelyzetre, ha valaki kiszivárogtatná az eredeti ruha terveit.

Az ikonikus menyasszonyi ruha értékét 6000 angol fontra becsülték, és Prince Harry örökölte meg, mikor betöltötte harmincadik életévét.

Hatalmasat bukhat a H&M - Ki vásárol ezek után náluk?http://www.life.hu/trend/20160819-arazasi-hiba-miatt-nagyot-bukhat-a-h-m-kiakadtak-a-vasarlok.htmlÉs boldogan élnek, míg el nem válnak - Kudarcba fulladt, millió dolláros sztárházasságokhttp://www.life.hu/csalad/20160819-hihetetlen-draga-celebeskuvok-amelyek-valassal-vegzodtek.html5 világsztár, aki nyíltan vállalta mentális betegségéthttp://www.life.hu/drlife/20160812-j-k-rowling-angelina-jolie-lena-dunham-colin-farrell-felvallaltak-mentalis-betegseguket.htmlMiért vonzóbb a sütemény estefelé? Nassolj okosan!http://www.life.hu/ez-zsir/20160817-a-sutemeny-delutan-es-este-vonzobbnak-tunik.htmlVeszélyes lehet az internetről rendelt gyógyszerhttp://www.life.hu/drlife/20160816-az-internetrol-rendelt-gyogyszer-veszelyes-lehet.htmlNyári Dia sosem volt még ennyire dögös: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20160819-nyari-dia-sosem-volt-meg-ennyire-dogos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.