szépségtrükk szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány elképesztő szépségtippre bukkantunk a neten, amit nektek is megéri megnézni. Ha nem is iktatjátok be a mindennapokba, lehet, hogy még jól jönnek, amikor megszorultok. Íme!

Sminklemosó uborka

Az uborkát arcpakoláshoz mi is előszeretettel használjuk, sőt, rengeteg hidratáló arckrémnek is az alapja ez a csodás zöldség. De sminklemosóként még soha nem próbáltuk, viszont ha legközelebb kifogynánk a kedvenc termékünkből, mindenképpen kipróbáljuk ezt a trükköt.

Arcfrissítő WC-ülőke

Akár egy hosszú repülőút után, amikor minden sminkholmid a repülőgép csomagtartójában csücsül, érdemes a WC-ülőke-papírhoz fordulni. Hogy miért? Hát mert púder híján legalább egy kicsit le tudod törölni a T-zónádat. Vagy ha egy kicsit bevizezed, klassz frissítőkendő lehet belőle. És hogy miért annyira szuper az egész? Mert ilyen bájosan a nyakadba tudod akasztani a műveletek elvégzéséhez:

Táskatisztító tej

A tej sokféle szépségpraktikának az alapja, de most az is kiderült, hogy a bőrtáska tisztítására is kiválóan alkalmas. A tejben található enzimek, fehérjék és zsírok szinte újjávarázsolják a táskákat, még a csillogásukat is visszanyerik. A tehén egyik végterméke csoda szépre csiszolja a tehén másik végtermékét. Uhh.

Jeges vizes manikűr

Ha iszonyatosan türelmetlen vagy, és minden körömfestés után belekapsz valamibe, ami után aztán csak javítgathatod az elmaszatolt festést, itt az ideje kipróbálni az újabb jeges vizes kihívást. Rettenetesen fagyasztó lesz az élmény, amint az a videóból is kiderül, de igazán hatásos a módszer. A körömfestés után csak annyi dolgod van, hogy három percre a jeges vízbe áztasd a kezeidet.

Ha elfogyott a borotvahab

Soha nem gondoltunk rá, hogy mogyorókrémet használjunk borotvahab helyett. Pedig miért ne. Sőt, bátran ajánld a pasidnak is, akinek ráadásul ínycsiklandozó illata lesz egész nap. Egyébként a hagyományos borotvával nem működik annyira jól, mert hamar eltömíti a pengéket.

A 62 éves Christie Brinkley 30 évet is letagadhatna - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160818-heti-stilusmustra-szerepel-benne-shanina-shaik-elle-fanning-christie-brinkley.htmlEz a hét a modellek hete volt. Ők voltak a legdögösebbek a vörös szőnyegen, a legragyogóbb ráadásul a 62 éves Christie Brinkley volt, aki fiatal kollégáit is lepipálta. Trend--Frufruval vagy anélkül? Melyik frizura áll jobban a celebeknek?http://www.life.hu/trend/20160817-frufruval-vagy-anelkul-neznek-ki-jobban-a-celebek-szavazz.htmlAki hosszúhaj-párti, és viszonylag keveset alakítgat a frizuráján, életében egyszer az is belefut abba, hogy frufrut vágat magának. Hiszen a megújulásra mindenkinek szüksége van, hosszú hajjal pedig ez az egyik legdrasztikusabb változtatás. De kinek áll jól, és kinek nem? Vizsgáljuk meg kedvenc celebjeinket! TrendOrigoCsipkemelltartó, push-up alsó és fürdőszoknya férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20160817-csipkefehernemu-push-up-also-es-szoknyas-furdoruha-ferfiaknak.htmlAmikor azt hiszed, már mindent láttál, akkor belefutsz egy férfiaknak kitalált csipkés melltartóba vagy egy szoknyaként kialakított fürdőruhába, amit szintén nekik találtak ki. De miért van erre szükség? Trend--Anorexiás modellek, groteszk ajakkontúr és elnőiesedő férfiak – Mit jelentett a szépség a 90-es években?http://www.life.hu/trend/20160816-a-90es-evek-stilustortenelme-larion-oscartol.htmlA 60-as, a 70-es és a 80-as évek stílustörténelmét már mind áttanulmányoztuk, így ideje a 90-es évekbe is visszarepülni. Nézzük, mi határozta meg abban az időben a divatot! TrendOrigoÖrökifjú vagy cikivé vált nagyi, aki fél megöregedni? 58 éves lett Madonna!http://www.life.hu/trend/20160815-orokifju-vagy-cikive-valt-nagyi-aki-fel-megoregedni-58-eves-lett-madonna.htmlHabár van két saját és két örökbe fogadott gyermeke, a valódi nagymamaságtól még messze áll, pedig kora alapján már simán unokázhatna. Ehelyett ő azonban a pucér fenekét mutogatja, neccharisnyában partizik, mellbimbóját pedig csak egy aprócska tapasszal rejti el a világ elől. A nagy kérdés adja magát: Madonna egy örökifjú lázadó, vagy nagyikorba lépett egykori popsztár, aki nem tud megbirkózni az öregedéssel? TrendOrigo5 film, amit divatmániásoknak kötelező megnéznihttp://www.life.hu/trend/20160808-filmek-amik-divatmaniasoknak-kotelezoek.htmlLegtöbbünknek a Szex és New York volt az első meghatározó sorozat és filmélmény, amiből márkákat tanultunk meg, és öltözködési tippeket loptunk. Most az alapélményen túllépve mutatunk be 5 filmet, ami divatmániásoknak kötelező. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.