A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 3. rész

Kendall Jenner Mariah Carey ruha Beyoncé Rosie Huntington-Whiteley Bella Hadid Jennifer Lopez divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. Nézzük, ezúttal kiknek sikerült ezt a bakit elkövetni!

Mariah Carey és Beyoncé

Mariah Carey május 16-án a Radio City Music Hallba érkezett ebben a partiruhában. A neccharisnyával már túl sok volt ez a ruha, de ennél is ijesztőbb volt a duzzadt arca. A csillogó állatmintát nem könnyű ízlésesen eladni, de azért Beyoncé mégiscsak jobban vette az akadályt. Szerintetek?

Mariah Carey, Beyoncé Forrás: AFP, Northfoto

Kinek áll jobban?

Kendall Jenner és Jennifer Lopez

A Balmain 2016-os tavaszi-nyári kollekciójának egyik szexi darabját Kendall Jenner mutatta be a kifutón, éppen azt, amiben Jennifer Lopez nagyszabású születésnapi partiján mutatta meg, hogy még mindig bombateste van.

Kendall Jenner, Jennifer Lopez Forrás: Northfoto

Kinek áll jobban?

Rosie Huntington-Whiteley és Bella Hadid

A két modell valószínűleg ugyanazon a napon kapta kézhez a Nike ajándékát, ugyanis egy nap eltéréssel viselték ugyanazt a ruhát: Rosie július 12-én, Bella július 13-án indult el kedvenc edzőtermébe, hogy kipróbálják a márka legújabb tréningruháját.

Rosie Huntington-Whiteley, Bella Hadid Forrás: Northfoto

Kinek áll jobban?

Pucér fenék és kikacsingató punci – Az elmúlt hónapok legnagyobb villantásai

Túl vagyunk a 2016-os év felén, így ideje felmérni, hogy milyen botrányos megoldásokat láttunk mostanáig a hollywoodi sztároktól. Következzenek az idei év eddigi legnagyobb vörös szőnyeges villantásai.

Bella Hadid és Nicola Peltz

A legújabb villantáskirálynő, Bella Hadid a Met-gála afterpartijára választotta ezt a cicikiemelő bőrszerkót, a színésznő, Nicola Peltz pedig néhány hónappal később egy divatrendezvényen viselte ugyanezt a ruhát.

Bella Hadid, Nicola Peltz Forrás: Northfoto

Kinek áll jobban?

Chiara Ferragni és Hailey Baldwin

A neves divatbloggert Hollywood utcáin kapták le a lesifotósok ebben a piros ruhában, míg Hailey Baldwin egy partin viselte ugyanezt.

Chiara Ferragni, Hailey Baldwin Forrás: Northfoto

Kinek áll jobban?

Két sztár, ugyanaz a ruha

Nézd meg a "két sztár, ugyanaz a ruha" válogatásainknak 1. és 2. részét is, és szavazz a csinosabb celebekre!
"A teljes testes tetoválások eltüntetését is vállaljuk" - A fitneszmodellek sminkesével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20160824-interju-faludi-agnessel-a-fitneszmodellek-sminkesevel.htmlFaludi Ágnes a ProTan Magyarország vezető sminkese. Ma már a legtöbb fitneszversenyző őket keresi, mert tudják, hogy a minőség mellett az egyéni igényekre is figyelnek, még ha nagyon gyorsan kell is dolgozni, nem „futószalag stílusú” sminkeket készítenek. TrendOrigoLábbelik, amik meghódították a világothttp://www.life.hu/trend/20160823-labbelik-amik-meghoditottak-a-vilagot.htmlAz 1900-as években több olyan cipőmodell született, amely ma is megtalálható az üzletek polcain. Ilyen örökzöld darab a klumpa, a stiletto, a flip-flop, a platform és a sneakers is, amelyek érdekes körülmények között indultak világhódító útjukra. TrendOrigo5 megdöbbentő szépségtrükk, amiről még soha nem hallottálhttp://www.life.hu/trend/20160822-szepsegtrukkok-amikrol-meg-soha-nem-hallottal.htmlNéhány elképesztő szépségtippre bukkantunk a neten, amit nektek is megéri megnézni. Ha nem is iktatjátok be a mindennapokba, lehet, hogy még jól jönnek, amikor megszorultok. Íme! TrendOrigoA 62 éves Christie Brinkley 30 évet is letagadhatna - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160818-heti-stilusmustra-szerepel-benne-shanina-shaik-elle-fanning-christie-brinkley.htmlEz a hét a modellek hete volt. Ők voltak a legdögösebbek a vörös szőnyegen, a legragyogóbb ráadásul a 62 éves Christie Brinkley volt, aki fiatal kollégáit is lepipálta. Trend--Frufruval vagy anélkül? Melyik frizura áll jobban a celebeknek?http://www.life.hu/trend/20160817-frufruval-vagy-anelkul-neznek-ki-jobban-a-celebek-szavazz.htmlAki hosszúhaj-párti, és viszonylag keveset alakítgat a frizuráján, életében egyszer az is belefut abba, hogy frufrut vágat magának. Hiszen a megújulásra mindenkinek szüksége van, hosszú hajjal pedig ez az egyik legdrasztikusabb változtatás. De kinek áll jól, és kinek nem? Vizsgáljuk meg kedvenc celebjeinket! TrendOrigoCsipkemelltartó, push-up alsó és fürdőszoknya férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20160817-csipkefehernemu-push-up-also-es-szoknyas-furdoruha-ferfiaknak.htmlAmikor azt hiszed, már mindent láttál, akkor belefutsz egy férfiaknak kitalált csipkés melltartóba vagy egy szoknyaként kialakított fürdőruhába, amit szintén nekik találtak ki. De miért van erre szükség? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.