Hűha! Merész külsőre váltott Lindsay Lohan kishúga: fotó!

Lindsay Lohan Ali Lohan színész család énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenyűgöző átalakuláson esett át a 23 éves világsztár. Ennek oka, hogy a jövőben inkább az énekesi karrierjére koncentrál. 

Lindsay Lohan családjának sosem volt könnyű: korábban mindenki a botrányhősnő húgáért aggódott, aki rengeteget fogyott közel egy év alatt. A szülőket nem kevés vád érte fiatal lányukkal kapcsolatban, Lindsay és Ali apja, Michael Lohan azonban soha nem látta borúsan a dolgokat. Ali mostanra felhagyott kislányos külsejével, és a jövőben inkább a vadabb stílust pártolja majd - írja a Intouchweekly.

A sztár még 2011-ben:

Forrás: Mariotto-Kmm/X17online.com/X17online.com/Mariotto-Kmm/X17online.Com

és most. Hűha!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ben Gabbe
"A teljes testes tetoválások eltüntetését is vállaljuk" - A fitneszmodellek sminkesével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20160824-interju-faludi-agnessel-a-fitneszmodellek-sminkesevel.htmlFaludi Ágnes a ProTan Magyarország vezető sminkese. Ma már a legtöbb fitneszversenyző őket keresi, mert tudják, hogy a minőség mellett az egyéni igényekre is figyelnek, még ha nagyon gyorsan kell is dolgozni, nem „futószalag stílusú” sminkeket készítenek. TrendOrigoGönczi Gábor magára vállalta Marsi bakiját - büntetés nem leszhttp://www.life.hu/trend/20160825-gonczi-gabor-magara-vallalta-marsi-nevetgelos-bakijat-buntetes-nem-lesz.htmlMarsi Anikó nevetgélős bakija következmény nélkül marad, pedig egyesek szerint ez akkora szakmai hiba, amit nem lehet elnézni.TrendOrigoEsküvőn járt Vajna Timi dekoltázsa: Szexi fotó!http://www.life.hu/trend/20160820-vajna-timi-andy-vajna-neje-egy-eskuvon-jart-onnan-posztolt.htmlAndy Vajna neje egy esküvőn járt a hétvégén, onnan posztolt. TrendOrigoMár Nizzában sem lehet burkiniben strandolnihttp://www.life.hu/trend/20160819-betiltottak-mar-nizzaban-sem-lehet-burkiniben-strandolni.htmlNizzában is betiltották a muszlim fürdőruhát – a polgármester azzal indokolja a tiltást: a teljes testet eltakaró viselet nem egyeztethető össze a francia társadalom által elfogadott társadalmi érintkezési normákkal. A héten Manuel Valls miniszterelnök támogatásáról biztosította a tiltás mellett döntő polgármestereket. Trend--Jennifer Lopez nagyon nincs jó formábanhttp://www.life.hu/trend/20160816-jennifer-lopez-nincs-jo-formaban-slamposan-es-plusz-kilokkal-lepett-utcara.htmlNem ezt szoktuk meg az énekesnőtől, de persze lehet ő is rossz formában. Jennifer Lopez kissé eleresztette magát mostanában. Trend--Ezt most komoly? 5 perces sminkjével haknizik Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20160816-victoria-beckham-5-perces-sminktrukkjet-mutatta-meg.htmlReméljük, csak viccnek szánta a dolgot. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.