Gönczi Gábor magára vállalta Marsi bakiját - büntetés nem lesz

Forrás: TV2 -
Gönczi Gábor TV2 baki Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó nevetgélős bakija következmény nélkül marad, pedig egyesek szerint ez akkora szakmai hiba, amit nem lehet elnézni.

A híradózás a legkomolyabb műfaj, minden körülmények között komolynak és tárgyilagosnak kell lennie a hírolvasónak. A pár nappal ezelőtti bakit pedig Gönczi Gábor vállalta magára:

"Sokan kérdezték tőlem tegnap, hogy mi történt. A Kuala Lumpur-i pandák tehetnek róla" – árulta el Gönczi, aki a riport felkonferálása alatt már elkezdett nevetni, mert véletlenül a pandák habos tortája helyett babos tortát mondott be.

Forrás: TV2

"Köszi, Gábor, hogy elviszed a balhét, de valóban emiatt volt" – nevetett Marsi a tegnapi Tényekben.

A Bors magazin megkereste a csatornát, hogy Anikó számíthat-e valamilyen büntetésre, választ azonban nem kaptak. Más forrásból viszont megtudták, hogy a TV2 vezetősége elnézi a nevetgélést.

Hoppá! Sztárok, akik visszavonták eljegyzésükethttp://www.life.hu/sztarok/20160824-sztarok-akik-visszavontak-eljegyzesuket-iszak-eszti-berki-krisztian-muri-eniko-lola-varga-viktor.htmlLáttad már Zsédát smink nélkül? Nos, álomszép!http://www.life.hu/sztarok/20160824-zseda-zsedenyi-adrienn-keves-sminben-is-nagyon-szep.htmlKiderült! Kozák Danutát nagyon durva hasmenés gyötörte Rióbanhttp://www.life.hu/drlife/20160824-kozak-danuta-a-rioi-olimpiarol-harom-arannyal-a-nyakaban-erkezett-haza.htmlKenderesi "Sajtburesz" Tamástól elvárják, hogy mindig valami vicceset mondjonhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-kendersei-sajtburesz-tamas-uszotol-elvarjak-hogy-mindig-valami-vicceset-mondjon.htmlKatalin hercegnő ismét régi ruhában tündökölthttp://www.life.hu/trend/20160824-katalin-hercegno-ismet-felvett-egy-olyan-ruhat-amit-2014-ben-is-hordott.htmlÁllítják: Iszak Eszti felvette a kapcsolatot a "nemfocista" Szalai Ádámmalhttp://www.life.hu/sztarok/20160824-iszak-eszti-felvette-a-kapcsolatot-a-nem-focista-szalai-adammal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.