Micsoda lazaság! Rihanna smink nélkül, feszülős gatyában sétálgatott

fotó smink Rihanna szett énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves világsztár New York egyik menő szállodájából lépett ki, amikor sikerült lencsevégre kapni. Így még sosem láthattad a kedvencedet! 

Mostanában nagy divat, hogy a sztárok jól beállított, smink nélküli képeket töltenek magukról. A napokban a fiatal énekesnő, Rihanna mutatta meg magát, csak velük ellentétben a nyílt utcán. Bár a barbadosi sztár nem szívesen lép ki smink nélkül az otthonából, most mégis megmutatta rajongóinak, hogy festék nélkül is természetes és üde.

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Zelig Shaul

A sztár haja is nagyon természetes volt a képen - nyoma sem volt az extrém szőke vagy vörös hajtincseknek. Riri egy fekete, roppant feszes nadrágban vágott neki az utcának, melyben szépen kirajzolódott a tökéletes alakja.

A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 3. részhttp://www.life.hu/trend/20160825-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha-3-resz.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. Nézzük, ezúttal kiknek sikerült ezt a bakit elkövetni! TrendOrigoSkarlátvörös kisruhában tündökölt Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160825-skarlatvoros-kisruhaban-tundokolt-katalin-hercegne-vilmos-herceg-neje.htmlSzokatlanul "olcsó" ruhát választott a minap Vilmos herceg felesége. Trend--Emily Ratajkowski mellei visszahozzák a nyarathttp://www.life.hu/trend/20160823-emily-ratajkowski-ujra-kitette-a-melleit-szexi-foto-keszult-a-dogos-modellrol.htmlA modellnek eddig sem kellett semmit mondania, mindmáig ugyanis a mellei beszéltek helyette. Most újabb szexi fotót posztolt magáról. Trend--Atyaég! Kiszel Tünde és Donatella megint nagyot villantotthttp://www.life.hu/trend/20160816-kiszel-tunde-es-lanya-donatella-bikinis-kepet-posztolt.htmlÚgy látszik, Donatella máris az anyukája nyomdokaiba lépett, sőt, lassan túlszárnyalja Tündét a pózolásban. Bikinis képet osztottak meg rajongóikkal az anyuka közösségi oldalán, és jól láthatóan büszkék keredked idomaikra. TrendOrigoGigi Hadid cicijeitől minden pasinak jól indul a kedd reggelehttp://www.life.hu/trend/20160816-gigi-hadid-modell-szexi-fotot-tett-fel-a-kepmegoszto-oldalara.htmlNehéz és fárasztó a szupermodellek élete - ezt Gigi Hadid legfrissebb Insta-fotója is bizonyítja. TrendOrigoJennifer Lopez nagyon nincs jó formábanhttp://www.life.hu/trend/20160816-jennifer-lopez-nincs-jo-formaban-slamposan-es-plusz-kilokkal-lepett-utcara.htmlNem ezt szoktuk meg az énekesnőtől, de persze lehet ő is rossz formában. Jennifer Lopez kissé eleresztette magát mostanában. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.