Horváth Éva csodálatosan szép menyasszony volt: Micsoda fotó!

modell Horváth Éva menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-oldalának tanúsága szerint Horvát Éva férjhez ment. Vagy ha nem, akkor egy csodálatos esküvői ruhában tündököl, csak úgy.

#wedding #weddingday #photo #photoshooting #balaton #magyarig #magyarinsta #mik #ikozosseg #insta #instaphoto #style #weddingstyle - ezekkel a hashtagekkel látta el fotóját a modell:

@eskuvoclassic #wedding#weddingday#photo#photoshooting#balaton#magyarig#magyarinsta#mik#ikozosseg#insta#instaphoto#style#weddingstyle

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,

Hosszú Katinka férje, Shane egész testét kicicomázzahttp://www.life.hu/trend/20160828-hosszu-katinka-uszono-ferje-shane-tusup-egesz-testet-kicicomazza-tetkokkal.htmlNem elég, hogy az olimpia után, amikor mások a jól megérdemelt pihenőjüket töltik, Katinka máris munkába állt, de mindezt rengeteg csillogó éremmel koronázta. Korábban három aranyat, két ezüstöt és egy bronzot szerzett a rövidpályás Világkupán, majd pedig újabb négy arannyal és egy ezüsttel bővítette a listát. Trend--Egy bajusz és két melltartó – A hét legnagyobb divatrejtélyeihttp://www.life.hu/trend/20160826-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kendall-jenner-jessica-alba-serena-williams-chris-noth.htmlÉlénk színek, menő street style szettek, furcsa melltartóbakik és egy megkérdőjelezhető bajusz. Következzen a heti stílusmustra! TrendOrigoTolvai Reni is az ujjszopiszelfi híve letthttp://www.life.hu/trend/20160828-tolvai-reni-enekesno-ujjszopi-szelfit-posztolt.htmlNemrégiben beszámoltunk a közösségi média legújabb szelfitrendjéről, az ujjszopiról, amit ezúttal Tolvai Reni mutatott be tökéletesen rajongóinak. TrendOrigoNádai Anikó dekoltázsa viszi a prímet az új ValóVilág első adásábanhttp://www.life.hu/trend/20160827-nadai-aniko-musorvezeto-nagyon-csinos-a-valovilag-elso-reszeben.htmlMegkezdődött a ValóVilág legújabb szériája, a női műsorvezető, Nádai Anikó pedig természetesen bombacsinos volt. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoTudd meg, mi kell a bőrödnek! Így ápold reggel és estehttp://www.life.hu/trend/20160826-reggeli-es-esti-arcapolasi-rutin-larion-oscartol.htmlA napi arcápolási rutin elengedhetetlen ahhoz, hogy mindig friss és üde legyen a bőrünk. De mikor és milyen termékeket kell használni? Larion Oscar sminkmester elárulja! TrendOrigoMicsoda szombat: Emily Ratajkowski elölről és hátulrólhttp://www.life.hu/trend/20160826-emily-ratajkowski-elolrol-es-hatulrol-is-megmutatta-formas-testet.htmlNem akármilyen nap ez a mai. Emily Ratajkowski ugyanis elölről és hátulról is megmutatta formás testét, mi pedig csak ámulunk és bámulunk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.