Így hódít a szülinapos Cameron Diaz! Lesd el a titkát!

Forrás: Youtube -
szépségápolás smink Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immáron 44 éves Cameron Diaz karizmatikus egyénisége és eszméletlenül szép mosolya pillanatok alatt levesz a lábadról. De mi a szépségének titka? Larion Oscar elárulja! 

A színésznő, hogy megőrizze bőrének rugalmasságát, arcolajokkal kényezteti reggel és este. Hetente arcpakolásokkal, feszesítő maszkokkal tuningolja látványos eredménnyel.

Enyhén nyitott pórusai miatt pórusminimalizáló báziskrémet használ az arctisztítás után, majd folyékony alapozóval uniformizálja bőrének színét.

Enyhén nyitott pórusok Forrás: AFP/Ben Stansall

Az orcáit barackos árnyalatú krémpirosítóval élénkíti, ami szinte észrevétlen marad. A krémpirosító előnye, hogy akár az ujjaddal is össze tudod dolgozni az alapozóval, és rugalmasan idomul a bőrödhöz. Általában csak a T-zónát púderezi le, hogy arcának többi része természetesen ragyogjon. Szemöldökét közepes vastagságúra igazítja, majd szemöldökceruzával nagyon finoman élénkíti, és alaposan kifésüli belőle a felesleget, hogy természetes hatású maradjon.

Cameron imádja a lágy, krémes hatásokat, nem véletlenül, szinte csak szemhéjkrémeket használ, világos kék szemének kiemeléséhez.

Az egyik kedvenc szemhéjkrémárnyalata a pezsgőarany, amit mozgószemhéja egészére satíroz, majd egy hideg barna szemceruzával élénkíti a szempillatövét. De most jön a titok, ugyanis csak a szemhéj közepétől húzza meg kifelé haladva, a külső szélét finoman összeköti az alsó pillatővel, és alul is csak a szemhéj közepéig élénkíti szép átmenettel.

Pezsgőarany szemhéjkrém Forrás: AFP

A pillangóhatású szempillákat dúsító hatású, fekete szempillaspirállal alkotja meg, amit a szempillák külső szélén duplán visz fel, hogy dúsabb és titokzatosabb legyen tőle a tekintete.

Ajkának érzéki természetességét fahéj- és nude árnyalatú, fényes hatású ajakrúzzsal élénkíti. Ha üde és friss hatásra törekszel, akkor mindenképp próbáld ki a színésznő szépségtrükkjeit.

Cameron Diaz a hosszú élet titkáról írt könyvet

A színésznő első életmódkönyve 2013-ban jelent meg, és hamar bestseller lett. Valószínűleg a második könyvét is elkapkodják majd. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.