Michael Jackson lányából kész nő lett: fel sem fogod ismerni!

fotó Michael Jackson Paris Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár lánya már csak árnyéka önmagának. Az egykor bájos sztárcsemete mára felismerhetetlen lett. 

A fiatal lány elképesztő változáson ment keresztül az elmúlt években, és egyáltalán nem pozitívan. Paris levágatta a haját, kifejezetten fiús, oldalt borotvált fazonra, ráadásul a színét is szőkére változtatta. A sztár és élete első szerelme Chester Castellaw, a közelmúltban szakítottak. A 17 éves lányt nagyon megviselte, családja szerint teljesen vigasztalhatatlan, és azóta mindenkit kizár az életéből, még a legrégebbi barátait is.

i've been his groupie for a while now, time to switch rolls

Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) által közzétett fénykép,

Pár hónappal ezelőtt azonban nagy változás állt be a sztár életében: ő és barátja, Michael Snoddy igazi álompár lettek, sőt már több közös kép is felkerült róluk a közösségi oldalakra.

Beyoncé és a 88 éves divatnagyi vitték el a show-t! Stílusmustra az MTV VMA vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160829-stilusmustra-az-mtv-vmarol-szerepel-benne-beyonce-rihanna-naomi-campbell-britney-spears.htmlVasárnap este tartották az MTV Video Music Award díjátadóját, ahol Beyoncé mindent vitt. A legtöbb díj, a legjobb show és a legvagányabb stílus az övé volt. Persze, ami a stílust illeti, voltak még néhányan, akik kitűntek a tömegből, például a 88 éves Instagram-sztár, Baddie Winkle. TrendAFPHorváth Éva csodálatosan szép menyasszony volt: Micsoda fotó!http://www.life.hu/trend/20160828-horvath-eva-modell-csodalatosan-szep-menyasszony-volt-instagramra-posztolt.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint Horvát Éva férjhez ment. Vagy ha nem, akkor egy csodálatos esküvői ruhában tündököl, csak úgy.TrendOrigoMicsoda lazaság! Rihanna smink nélkül, feszülős gatyában sétálgatott http://www.life.hu/trend/20160826-rihanna-smink-nelkul-a-sztar-teljes-pompa-nelkul-setalgatott-az-utcan-foto.htmlA 28 éves világsztár New York egyik menő szállodájából lépett ki, amikor sikerült lencsevégre kapni. Így még sosem láthattad a kedvencedet! Trend--Hihetetlen átalakulás: Szupermodellé sminkelte magát a bloggerhttp://www.life.hu/trend/20160826-egy-blogger-sminkecsettel-lopta-el-a-szupermodell-kulsejet.htmlEgy sminkes blogger lenyűgöző módon változott át az egyik legnagyobb brit szupermodellé! Mindez azonban egy kissé elgondolkodtató: egy adag sminknek, és egy még nagyobb adag tehetségnek köszönhetően ez a leányzó bárki bőrébe belebújhat. Vagy csak falra festjük az ördögöt?! Trend--Emily Ratajkowski mellei visszahozzák a nyarathttp://www.life.hu/trend/20160823-emily-ratajkowski-ujra-kitette-a-melleit-szexi-foto-keszult-a-dogos-modellrol.htmlA modellnek eddig sem kellett semmit mondania, mindmáig ugyanis a mellei beszéltek helyette. Most újabb szexi fotót posztolt magáról. Trend--Lilu talán még sosem volt ennyire vicces: cuki fotó a sztárról! http://www.life.hu/trend/20160822-lilu-vicces-fotoja-igy-bolondozik-a-nepszeru-musorvezeto-cuki-kep.htmlAkár egy pajkos kislány, úgy fest Lilu legújabb, Instagramra feltöltött fotóján. Szinte rá sem ismertünk a gyönyörű műsorvezetőre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.