Jesszus! Amanda Seyfried teljesen megváltozott, de nem jó értelemben

fotó színésznő Amanda Seyfried haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eddig szőke tincsekkel tündöklő gyönyörű sztár ezúttal merész lépésre vállalkozott: vörösre festette a haját és ha jól látjuk, alaposan le is vágatta. A róla készült szelfi láttán kissé megijedtünk. 

Amanda Seyfried már a karrierje kezdetén is hosszú és göndör frizurával szerepelt. A váltás oka egyelőre érthetetlen, hiszen a színésznő jelenleg egyetlen filmet sem forgat. A 30 éves világsztár az Instagram-oldalán mutatta meg új külsejét a rajongóknak, akik kissé vegyesen fogadták a dolgot. Sokak szerint Amanda így elveszítette egykori bájos külsejét, mások szerint viszont ideje volt a váltásnak.

Happy #nationaldogday, folks!

Amanda Seyfried (@mingey) által közzétett fénykép,

Botrány! Amanda Seyfried kivillantotta a nuniját (18+)

Seyfriedet Párizsban fényképezték, meglehetősen lenge ruházatban. A sztár a hírek szerint csak egy fotóssal számolt, így nem gondolta, hogy más testrészét is közelebbről szemügyre vehetjük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.