Itt a bizonyíték: Beyoncé lánya gyűlöli a nyilvánosságot

fotó kislány Beyoncé Blue Ivy Carter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint egy kis hölgy - így fest most Beyoncé és Jay-Z kislánya. A 4 éves Blue Ivy Carter örökölte édesanyja szépségét, de dacosságát is. Tündéri fotó! 

Vasárnap este tartották a New York-i Madison Square Gardenben a Video Music Awards-díjátadót, ahol Beyoncé is tiszteletét tette. A pazar show mellett a megjelenésére is nagyban odafigyelt: a tollakból készült kreáció nagyon mutatósra sikeredett. A rendezvényre vele tartott a kislánya is, aki a jelek szerint nem igazán szereti a nagy tömeget és a fotósokat.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Larry Busacca

Végeztünk már? - gondolhatta magában a sztárcsemete, akit még a sok tüll sem vidította fel. Pedig a ruhája igazán királylányosra sikeredett: Blue Ivy egy 11.000 dolláros, azaz 3 millió forintos Mischka Aoki ruhát viselt.

Bántották az édesanyját, aki engedte, hogy kisfia tütüt viseljenhttp://www.life.hu/csalad/20160830-bantottak-az-edesanyjat-aki-engedte-hogy-fia-tutut-viseljen.htmlJen Anderson Shattuckot, a 35 éves massachusetts-i édesanyát durva jelzőkkel illették azért, mert engedte, hogy kisfia tütüt vegyen magára. CsaládOrigoKomoly döntést hozott Marsi Anikó és Palik Lászlóhttp://www.life.hu/csalad/20160829-komoly-dontest-hozott-marsi-aniko-es-palik-laszlo-az-egesz-csalad-visszakoltozik-magyarorszagra.htmlA Palik gyerekek ősztől már Magyarországon járnak iskolába. Család--Nézd meg, milyen édes Fésűs Nelly kétéves kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160828-fesus-nelly-kislanya-a-keterves-zorka-nagyon-edes-anyukaja-posztolt-rola.htmlInfratréner edzéssel indult volna Fésűs Nelly napja, aki az edzőterembe is magával vitte kislányát. A kétéves Zorka viszont maga akarta kipróbálni a gépet. CsaládOrigoA világ legrosszabb szüleihttp://www.life.hu/csalad/20160825-a-vilag-legrosszabb-szulei-brutalis-buntetesek.htmlTény, hogy szülőnek lenni nem könnyű feladat, de az alábbi tragikus esetek főszereplői mintha meg sem próbáltak volna gondos édesanyaként vagy édesapaként viselkedni. CsaládOrigoEsküvői hagyományok és ami mögöttük vanhttp://www.life.hu/csalad/20160824-kulfoldi-eskuvoi-szokasok.htmlMég ma is könnybe lábad a szemed, ha az esküvődön viselt káprázatos menyasszonyi ruhád jut az eszedbe? Soha nem fogod elfelejteni a mézeshetek izgalommal teli romantikáját? Na de mit tudsz valójában a nálunk is oly népszerű esküvői hagyományokról? Nem sokat? Akkor itt az ideje, hogy képbe kerülj. CsaládOrigoRendezték a viszonyukat: Nicole Kidman végre találkozott lánya férjévelhttp://www.life.hu/csalad/20160823-egy-ev-multan-vegre-rendezodott-nicole-kidman-viszonya-a-lanyaval-vagy-megsem.htmlElég sok rejtély övezi az egykori sztárpár, Tom Cruise és Nicole Kidman kapcsolatát az örökbefogadott lányukkal. A 23 éves Bella egy éve ment hozzá az IT-szakember férjéhez, de szülei nem mentek el az esküvőre. Nemrég azonban Nicole végre találkozott a vejével. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.