Mostantól bárki viselheti Olivia Palermo ruháit

Forrás: Coast -
fashion week Olivia Palermo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnagyobb mai stílusikon nemcsak őrülten jól öltözik, de üzleti érzéke is van. 

A 30 éves divatguru a Coast márka őszi–téli kollekciójának arca lett – de nem egyszerűen csak modellként kötődik a céghez. Olivia ugyanis jó ideje dolgozik a tervezőkkel azon, hogy szerinte hordható, csinos darabokat álmodjanak meg a hidegebb időre. A kollekció fő színei a szürke, a barna és a lila lettek.

Forrás: Coast

A modell elmondta, imádja a kollekció metálos darabjait, és az olyan luxusabb holmikat, amik például bársonyból készültek. Fontos szempont volt számára a tervezéskor, hogy a ruhákban minden nő gyönyörűnek érezze magát.

És hogy melyek Olivia leghasznosabb szépségtrükkjei? Itt már írtunk róluk!

A top 3 legbotrányosabb ruha az MTV VMA történetébenhttp://www.life.hu/trend/20160830-a-top-3-legbotranyosabb-ruha-a-mtv-vma-torteneteben-lady-gaga-lil-kim-miley-cyrus.htmlA vasárnap esti MTV VMA idén is hozott néhány meghökkentő szettet, habár a top 3 ikonikus ruhának idén a közelébe se értek a sztárok. Trend--Itt a bizonyíték: Beyoncé lánya gyűlöli a nyilvánosságot http://www.life.hu/trend/20160830-beyonce-lanya-blue-ivy-nem-szereti-ha-fotozzak-tobb-millios-ruhaban-a-csemete.htmlMint egy kis hölgy - így fest most Beyoncé és Jay-Z kislánya. A 4 éves Blue Ivy Carter örökölte édesanyja szépségét, de dacosságát is. Tündéri fotó! TrendOrigoÍgy hódít a szülinapos Cameron Diaz! Lesd el a titkát!http://www.life.hu/trend/20160829-igy-keszitsd-el-a-szuletesnapos-cameron-diaz-sminkjet.htmlAz immáron 44 éves Cameron Diaz karizmatikus egyénisége és eszméletlenül szép mosolya pillanatok alatt levesz a lábadról. De mi a szépségének titka? Larion Oscar elárulja! TrendOrigoMichael Jackson lányából kész nő lett: fel sem fogod ismerni! http://www.life.hu/trend/20160829-paris-jackson-igazi-no-lett-ra-sem-ismerni-az-egykori-tinilanyra-foto.htmlA világsztár lánya már csak árnyéka önmagának. Az egykor bájos sztárcsemete mára felismerhetetlen lett. Trend--Beyoncé és a 88 éves divatnagyi vitték el a show-t! Stílusmustra az MTV VMA vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160829-stilusmustra-az-mtv-vmarol-szerepel-benne-beyonce-rihanna-naomi-campbell-britney-spears.htmlVasárnap este tartották az MTV Video Music Award díjátadóját, ahol Beyoncé mindent vitt. A legtöbb díj, a legjobb show és a legvagányabb stílus az övé volt. Persze, ami a stílust illeti, voltak még néhányan, akik kitűntek a tömegből, például a 88 éves Instagram-sztár, Baddie Winkle. TrendAFPSmink nélkül, ingruhában tankolt Katie Holmes - rá sem ismerni!http://www.life.hu/trend/20160830-smink-nelkul-ingruhaban-tankolt-katie-holmes.htmlKatie-t nem zavarja, ha neki kell elvégeznie olyan dolgokat, mint a tankolás. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.