szépségápolás smink arcforma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan formázhatod az arcodat csupán smink segítségével? Várady Polett elárulja!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail-címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
A top 3 legbotrányosabb ruha az MTV VMA történetébenhttp://www.life.hu/trend/20160830-a-top-3-legbotranyosabb-ruha-a-mtv-vma-torteneteben-lady-gaga-lil-kim-miley-cyrus.htmlA vasárnap esti MTV VMA idén is hozott néhány meghökkentő szettet, habár a top 3 ikonikus ruhának idén a közelébe se értek a sztárok. Trend--Így hódít a szülinapos Cameron Diaz! Lesd el a titkát!http://www.life.hu/trend/20160829-igy-keszitsd-el-a-szuletesnapos-cameron-diaz-sminkjet.htmlAz immáron 44 éves Cameron Diaz karizmatikus egyénisége és eszméletlenül szép mosolya pillanatok alatt levesz a lábadról. De mi a szépségének titka? Larion Oscar elárulja! TrendOrigo5 idézet a ma 95 éves stílusikontól, Iris Apfeltőlhttp://www.life.hu/trend/20160826-5-idezet-a-ma-95-eves-divatgurutol-iris-apfeltol.htmlKi gondolná, hogy a világ szó szerint legszínesebb egyénisége immáron 95 éves. A bizsumániás Iris Apfel, aki mindig a saját feje után megy, elképesztő életpályát tudhat maga mögött, és reméljük még sok-sok évig okoz nekünk meglepetéseket. Trend--Beyoncé és a 88 éves divatnagyi vitték el a show-t! Stílusmustra az MTV VMA vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160829-stilusmustra-az-mtv-vmarol-szerepel-benne-beyonce-rihanna-naomi-campbell-britney-spears.htmlVasárnap este tartották az MTV Video Music Award díjátadóját, ahol Beyoncé mindent vitt. A legtöbb díj, a legjobb show és a legvagányabb stílus az övé volt. Persze, ami a stílust illeti, voltak még néhányan, akik kitűntek a tömegből, például a 88 éves Instagram-sztár, Baddie Winkle. TrendAFPEgy bajusz és két melltartó – A hét legnagyobb divatrejtélyeihttp://www.life.hu/trend/20160826-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kendall-jenner-jessica-alba-serena-williams-chris-noth.htmlÉlénk színek, menő street style szettek, furcsa melltartóbakik és egy megkérdőjelezhető bajusz. Következzen a heti stílusmustra! TrendOrigoTolvai Reni is az ujjszopiszelfi híve letthttp://www.life.hu/trend/20160828-tolvai-reni-enekesno-ujjszopi-szelfit-posztolt.htmlNemrégiben beszámoltunk a közösségi média legújabb szelfitrendjéről, az ujjszopiról, amit ezúttal Tolvai Reni mutatott be tökéletesen rajongóinak. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.