Mumifikálódott a világsztár! Renée Zellweger teljesen elcsúfult

fotó műtét színész Renée Zellweger szörnyűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen ledöbbentünk, amikor megláttuk a világsztárról készült legújabb képeket. Bátran állíthatjuk, hogy a színésznő örökre elveszítette egykori külsejét. 

Már nyilvánvaló, hogy Renée Zellweger a szike megszállottja lett, és minden jellegzetes vonását eltüntette magáról. A sztár arcán alig van ránc, ami egyáltalán nem természetes, főként, hogy már 47 éves is elmúlt. Két hét múlva mozikba kerül a legújabb Bridget Jones-film, ennek apropóján pedig a film készítői sajtótájékoztatót adtak, amelyen a főszereplők is részt vettek.

Forrás: NORTHFOTO/©Armando Gallo/ARGA Images Inc./Armando Gallo/Arga Images

A színésznő mostanában folyton arról nyilatkozik, hogy jó lenne, ha leszállnának róla, és nem az arcával foglalkoznának. Ilyen képek alapján viszont mit mondjunk? Szomorú így látni egykori kedvencünket. Ezen a fotón konkrétan olyan, mint egy horrorfilm egyik főszereplője:

Forrás: NORTHFOTO/©Armando Gallo/ARGA Images Inc./Armando Gallo/Arga Images

/1510/Plasz2015102114725A top 3 legbotrányosabb ruha az MTV VMA történetébenhttp://www.life.hu/trend/20160830-a-top-3-legbotranyosabb-ruha-a-mtv-vma-torteneteben-lady-gaga-lil-kim-miley-cyrus.htmlA vasárnap esti MTV VMA idén is hozott néhány meghökkentő szettet, habár a top 3 ikonikus ruhának idén a közelébe se értek a sztárok. Trend--Ez ám a mestermű: 26 termék kellett Rita Ora sminkjéhezhttp://www.life.hu/trend/20160830-ez-am-a-mestermu-26-termek-kellett-rita-ora-sminkjehez-az-mtv-vma-galan.htmlA vasárnapi MTV VMA díjátadóra mindenki odatette magát, Rita Ora sminkje azonban különösen sok munkát igényelt. Trend--Palvin Barbara forrónaciban őrjítette meg a strandolókat: szexi fotó! http://www.life.hu/trend/20160829-palvin-barbara-a-modell-egy-rovid-sortban-jelent-meg-szexi-fotok-a-sztarrol.htmlA világhírű magyar modell a hétvégén a Sports Illustrated fesztiválján vett részt New Yorkban. Az alkalomra választott szettben a fiatal lány igazi bombázó volt. TrendOrigoBeyoncé és a 88 éves divatnagyi vitték el a show-t! Stílusmustra az MTV VMA vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160829-stilusmustra-az-mtv-vmarol-szerepel-benne-beyonce-rihanna-naomi-campbell-britney-spears.htmlVasárnap este tartották az MTV Video Music Award díjátadóját, ahol Beyoncé mindent vitt. A legtöbb díj, a legjobb show és a legvagányabb stílus az övé volt. Persze, ami a stílust illeti, voltak még néhányan, akik kitűntek a tömegből, például a 88 éves Instagram-sztár, Baddie Winkle. TrendAFPMicsoda lazaság! Rihanna smink nélkül, feszülős gatyában sétálgatott http://www.life.hu/trend/20160826-rihanna-smink-nelkul-a-sztar-teljes-pompa-nelkul-setalgatott-az-utcan-foto.htmlA 28 éves világsztár New York egyik menő szállodájából lépett ki, amikor sikerült lencsevégre kapni. Így még sosem láthattad a kedvencedet! Trend--"A teljes testes tetoválások eltüntetését is vállaljuk" - A fitneszmodellek sminkesével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20160824-interju-faludi-agnessel-a-fitneszmodellek-sminkesevel.htmlFaludi Ágnes a ProTan Magyarország vezető sminkese. Ma már a legtöbb fitneszversenyző őket keresi, mert tudják, hogy a minőség mellett az egyéni igényekre is figyelnek, még ha nagyon gyorsan kell is dolgozni, nem „futószalag stílusú” sminkeket készítenek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.