Szexi fehérneművel finanszírozza tandíját a diáklány

Forrás: Instagram/lingeriebyelouazani -
fehérnemű szexi tandíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tanulmányok elvégzéséhez pénzre is szükség van. Amani-Cane Elouzani megtalálta a módját, hogyan finanszírozza jogi egyetemi éveit: dögös fehérneműket gyárt a cél érdekében.

A diáklány számos egyetemistához hasonlóan évek óta maga fizeti a tandíját és az egyéb költségeit. Amani-Cane Elouzani jogot hallgat, és a tanulás mellett próbálta megtalálni a legjobb módot arra, hogy finanszírozni is tudja kiadásait.

Forrás: Instagram/lingeriebyelouazani

A fiatal lány mindig is imádta a fehérneműket, mondhatni megszállottan vásárolta a szebbnél szebb darabokat, aztán maga is elkezdett különböző dögös bugyikat és melltartókat gyártani. Közösségi oldalán mutatta be a finom alsóneműket, és egyre többen keresték fel azzal a kéréssel, gyártson nekik is ilyen különlegességeket. Amani-Cane Elouzani pedig belekezdett a fehérneműgyártásba, ami elég kifizetődőnek bizonyult: eddig körülbelül 4,5 millió forintnyit árult a kézzel készült darabokból. Leszögezte azonban, hogy nem kíván divattervezővé válni, csupán azért csinálja, hogy fizetni tudja a tanulmányait - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.