Ma lenne 33 éves Amy Winehouse! Íme, 5 trend, amit tőle tanultunk!

Forrás: Youtube -
fashion week születésnap Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy Winehouse azon legendák közé tartozik, akiket népszerűségük nyomott agyon. 2006-ban megjelent Back to Black című lemeze egyszerűen akkora dobás volt, amiért nem kevesebb volt a "jutalom", mint a világ rajongása. Ez pedig túl sok volt Amy-nek, akit mindeközben férje befolyásolása kemény drogossá és alkoholfüggővé tett. Nem volt visszaút: a 27-esek klubjában talált csak békére.

Hihetetlen, hogy Amy Winehouse már több, mint 5 éve ment el az élők sorából. Az énekesnő ma ünnepelné 33. születésnapján, aminek alkalmából összeszedtük azt az 5 stílusjegyet, ami olyannyira jellemző volt rá, mint a csodás, senkivel sem összehasonlítható énekhangja.

Forrás: Youtube

1. Tupírozott haj

Ami a külsőt illeti, a legfeltűnőbb természetesen az óriásira tupírozott frizurája volt. Már ebből is kijött a laza, vagány stílusa, ami minden esetben azt mondatja: "nem érdekel, hogy mások mit gondolnak a külsőmről!"

Forrás: AFP/Ed Jones

2. Szemfestés

A vastagra húzott cicaszeme hasonlóan ikonikus, mint a frizurája. A merész tusvonal nélkül szinte nem is lépett utcára az énekesnő.

Forrás: AFP

3. Mellatartó mint egyenértékű ruhadarab

Amy a melltartót sokszor nem fehérneműként, hanem a felsőrészekkel, nadrágokkal egyenértékű ruhadarabként használta. Provokatív stílusához még ez is passzolt!

Forrás: AFP/Leon Neal

4. Miniruhák

Amy-t sokszor láthattuk farmershortban, de még ennél is többször sokat mutató, erősen dekoltált miniruhákban.

Forrás: AFP

5. Pin-upos összhatás

Az összahatás végső soron eléggé pin-upos lett. A hajába kötött kendők, az erős smink, a mintás ruhák, amelyekhez gyakran vett széles öveket, mind ezt a stílust hozták.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.