"Légy önmagad!" - Ez a sminkmesterek mottója 2016 őszén

Forrás: Dreamstime -
szépségápolás smink ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Be Yourself!" - mondja Larion Oscar, aki szerint eljött az egyéniségek korszaka. A tervezők ugyanis még soha nem hagytak ilyen nagy szabadságot, teret a különcöknek, mint ebben a szezonban.

Mély tónusok az ajkakra

2016 őszére az ajkak mélyebbek lesznek: az erdei bogyós színek, a bordó, a padlizsán mellett a sötétbarnák is fontos szerepet kapnak. A fekete rúzs is minden eddiginél gyakrabban kerül elő, ami nem is meglepő, ha figyelemebe vesszük, hogy a legtöbb tervező kifutóra álmodott kollekciójában is megjelentek az éjfekete ajkak.

Forrás: Dreamstime

Grafikus és csillámos szemek

A szemhéjfestés hol fényes, hol minimalista. A szemhéjszínek is változnak, nagyon trendi ősszel a khaki, a zöld összes tónusa, a kobalt, a türkizkék, a padlizsán, a bordó és a mályva. Ebben a szezonban a grafikus szemfestés talán a legizgalmasabb, de a szokatlan, absztrakt formák is jelen vannak a cicás vadmacskás tusvonal mellett, amit könnyedén elkészíthetsz egy khol szemceruza vagy krémtus segítségével. Csak a képzeleted szab határt, hogy csúcsra járasd kreativitásodat. Újra hódít a csillám, de nem is akárhogy, lehet szofisztikáltan csak a szemzugban érzékeltetni, lehet a mozgó szemhéjon, lehet a szem külső sarkánál, a szemöldök alsó ívében végig, de arckontúr is lehet highlight helyett az arccsontodon.

Forrás: Dreamstime

Extrém szemöldök bevállalósoknak

A szemöldöktrend is kulcsfontosságú szerepet kap. A természetes hatás mellett hódít a kifehérített szemöldök. Csak bevállalósoknak ajánlom.

Fényes smink mindenekfelett

Egy ideig úgy tűnt, hogy a matt rúzsok diadalmaskodnak a fényes rúzsok felett, idén ősszel azonban lecseng a matt őrület. Újra a fényes ajkaké lesz a főszerep. Ám egy kis kapu azért marad a matt rúzsok szerelmeseinek. Mégpedig az, hogy ha fényes szemhéjfestést készítesz, akkor jól passzol hozzá a matt rúzs, és fordítva is működik ez a lehetőség. Ám nemcsak a fényes arcbőr a divatos, hanem a fényes szemhéjkrémek és szájfények is. Ideje beszerezni az újdonságokat, hogy trendi legyél ebben a szezonban.

Forrás: Dreamstime

Ragyogj az indián nyár színeiben! A hónap sminktrükkje

Itt az indián nyár: ragyogj a bársonyos napfényben! A naplemente káprázatosan gazdag színvilágát idézi ez a fantasztikus smink is, amit mindenképpen ki kell próbálnod ebben a hónapban. Olvasd el Larion Oscar sminktrükkjeit!
A legrosszabb, ami egy modellel történhet! A top 10 legnagyobb esés a kifutón!http://www.life.hu/trend/20160915-modellesesek-a-kifuton.htmlEgy rossz lépés, és máris a világsajtóban találhatja magát a kifutón négykézláb ügyeskedő modell, aki egy túlságosan merészre tervezett magassarkú miatt esett hatalmasat. A legújabb botladozó Bella Hadid lett, aki Michael Kors New York-i show-ján bukott hatalmast. Talán ez is olyan emlékezetes marad, mint Agyness Deyn vagy Naomi Campbell bukása? Idézzük fel a leghíresebb modelleséseket! TrendOrigoRagyogj az indián nyár színeiben! A hónap sminktrükkjehttp://www.life.hu/trend/20160914-a-honap-sminktrukkje-az-indian-nyar-ragyogasa-larion-oscartol.htmlItt az indián nyár: ragyogj a bársonyos napfényben! A naplemente káprázatosan gazdag színvilágát idézi ez a fantasztikus smink is, amit mindenképpen ki kell próbálnod ebben a hónapban. TrendOrigoMa lenne 33 éves Amy Winehouse! Íme, 5 trend, amit tőle tanultunk!http://www.life.hu/trend/20160913-amy-winehouse-33-eves-lenne-ezeket-tanultuk-tole.htmlAmy Winehouse azon legendák közé tartozik, akiket népszerűségük nyomott agyon. 2006-ban megjelent Back to Black című lemeze egyszerűen akkora dobás volt, amiért nem kevesebb volt a "jutalom", mint a világ rajongása. Ez pedig túl sok volt Amy-nek, akit mindeközben férje befolyásolása kemény drogossá és alkoholfüggővé tett. Nem volt visszaút: a 27-esek klubjában talált csak békére. TrendOrigoMég mindig bombaformában van a 36 éves Michelle Williams! Íme, szépségének titkahttp://www.life.hu/trend/20160908-a-szuletesnapos-michelle-williams-szepsegtitkai-larion-oscartol.htmlMa ünnepli 36. születésnapját a bájos Michelle Williams, aki mindenkor a kifinomult elegancia képviselője. Szépségtitkaiba Larion Oscar avat be benneteket. Trend--Sikertörténet! Magyar tervezők is bemutatkoznak a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/trend/20160907-a-parizsi-divatheten-a-vend-me-luxuryben-magyar-divattervezok-mutatkoznak-be.html2003 óta minden párizsi divathéten megnyílik egy luxus-kiállítótér, a Vendôme Luxury ajtaja, ahol idén ősszel magyar tervezők is bemutatkoznak az egész világból érkező beszerzőknek, akik a minőséget, a luxust keresik. De hogy kerülnek oda magyar tervezőink, és mire számíthatnak a részvétellel? A Vendôme Luxury alapítójával, Carole De Bonával és a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatójával, Oláh Zsanettel beszélgettünk. Trend--Elképesztő élettörténetek! Stílusos nagypapák, akik a kifutót is meghódítottákhttp://www.life.hu/trend/20160905-stilusos-nagypapak-akik-a-kifutot-is-meghoditottak.htmlÍme, két stílusos férfi, aki szerint az élet 60, sőt, 80 felett is rengeteg izgalmat tartogat. Akár a kifutót is meg lehet hódítani ebben a korban, vagy bármit, amiről álmodik az ember. Philippe Dumas és Wang Deshun is igazi újrakezdők, akiktől sokat tanulhatunk az életről. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.