Ennél átlátszóbb ruhát már nem viselhetne Kim Kardashian

Forrás: Instagram/kim kardashian -
fashion week Kim Kardashian ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian mostanában önmagával versenyez megállás nélkül: minden egyes alkalommal még átlátszóbb ruhát választ Kanye West neje. 

Kim igyekszik minden egyes megjelenésekor megmutatni a második szülése utáni hihetetlen fogyását. Valószínűleg a celebnőt az tölti fel energiával, hogy minden nap sokkolja az embereket egy újabb, mindent megmutató outfittel.

Forrás: Instagram/kim kardashian

A hétvégén Kim férje Miami-i koncertjén járt, ott viselte ezt a holmit, amit még ruhának is kár nevezni. Az outfit gyakorlatilag egy fekete, tangás bodyból és némi áttetsző anyagból állt, ezzel pedig Kim tett róla, hogy mindenki alaposan szemügyre vehesse méretes fenekét, amiről már többször elmondta, hogy NEM a sebészeti beavatkozások miattlett ilyen. Kíváncsain várjuk, mivel übereli magát legközelebb a kétgyermekes anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.