Halott macskából készült táska a legújabb divatborzalom

Forrás: trademe.co.nz -
fashion week macska táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nők milliói viselnek bundát, bőrcipőket vagy táskákat, a macskából készült táska teljesen más. Ez tényleg sokkoló!

Egy új-zélandi aukciós ház oldalán 800 fontért árulják azt a táskát, amit egy Claire Hobbs nevű asszony készített egy halott macskából. A tárgyat divatosnak, őrültnek, menőnek aposztrofálják az oldalon. Szerintünk inkább rémesen bizarr!

Forrás: trademe.co.nz

"Nagyon stílusos táska, annak a nőnek, aki arra vágyik, hogy mindenhol feltűnést keltsen" - írják a táskáról. Ez mondjuk biztos is, hiszen elég elevetemültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ne pusztán egy szőrből készült táskát vigyen magával: a kiegészítő ugyanis épp úgy néz ki, mint egy kedves cica.

A táskához még azt is odaírták, hogy emiatt egy állatot sem öltek meg. Ebben nem kétekedünk, a cica valószínűleg elpusztult, az ötlet mégis rémisztő...Mi jöhet ezek után?

Gigi Hadid mellbimbói főszerepet kaptak a milánói divathétenhttp://www.life.hu/trend/20160922-gigi-hadid-modell-nagyon-szexi-ruhaban-vonult-a-kifuton.htmlBella Hadid nagyon konszolidált ruhában lépdelt a Fendi divatcég égisze alatt a milánói divathét kifutóján, nővére, Gigi azonban most sem szégyenlősködött. Trend--Divatbemutatózz, alkoss, inspirálódj! 5+1 kihagyhatatlan program a Design Hétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160922-kihagyhatatlan-programok-az-idei-design-hetrol.htmlA Design Hét Budapest szeptember 23-tól október 2-ig rengeteg programmal várja a művészetek, a design, a divat és az alkotás szerelmeseit. Íme, 5+1 program, amit mi biztosan nem hagyunk ki! Trend--A retro továbbra is hódít – Beszámoló a New York Fashon Weekrőlhttp://www.life.hu/trend/20160921-a-legnagyobb-tervezok-kollekcioi-a-new-yorki-divathetrol.htmlItt az ősz, végre elkezdődött egy újabb szezon, ami a divatbemutatókat illeti. A New York Fashion Weeken már be is mutatták a legnagyobb tervezők 2017-es tavaszi-nyári kollekcióit. Most kiderül, mit fogunk viselni jövőre! Trend--Elképesztő! Nőnek képzeli magát Jacko fia – Fotókhttp://www.life.hu/trend/20160921-lanynak-nez-ki-jacko-fia-lanya-paris-pedig-kiborult-a-negativ-kommentektol.htmlMichael Jackson tini korú fia korábban már feltűnt hosszú hajjal, most viszont a nevét is megváltoztatta. TrendOrigoLeesett az állunk: nézd milyen gyönyörű Tóth Gabi!http://www.life.hu/trend/20160921-toth-gabi-gyonyorubb-mint-valaha-szoke-hajjal-es-frufruval.htmlAz ország egyik legjobb hangú énekesnője olyan mint a kaméleon. Az elmúlt évek alatt láttuk már őt hosszú barna, illetve tüsi szőke hajjal is. Minden jól áll neki, de valljuk be ez a mostani külső az igazi telitalálat. Trend--Rúzs, szoknya, csipke – Sokkoló férfitrendek New Yorkból!http://www.life.hu/trend/20160921-sokkolo-ferfitrendek-new-yorkbol-ruzs-szoknya-csipke-ferfiaknak.htmlVéget ért az év legnagyobb divateseménye, a New York-i divathét, ahol a 2017-es tavaszi-nyári trendeket mutatták be. A csodás ruhaköltemények között feltűnt néhány meglepő darab is. A férfidivat ráadásul egészen sokkoló képet mutatott. Nézzük a legmegrázóbb darabokat! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.