Döbbenetes változás: így néz ki most az egykor szende színésznő, Kristen Stewart

Forrás: AFP -
Kristen Stewart stílus Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat-filmekben barna, bájos, kissé jelentéktelen lányként ismerte meg a világ Kristen Stewart színésznőt, akire most már rá sem lehet ismerni. 

2008-ban, 8 éve került mozikba az Alkonyat: a Bellát alakító Kristen Stewart akkor még csak tizennyolc volt, a stílusa pedig nem igazán alakult még ki. Bezzeg ma! A színésznő évek óta a Chanel arca, Karl Lagerfeld imádja, a külseje pedig igencsak megváltozott.

Forrás: AFP

A színésznőa minap egy Chanel vacsorán járt Los Angelesben, ahol megmutatta vadiúj, atomszőke, szupermenő frizuráját. A 26 éves filmcsillag ma az igazi, bohém fiatalság megtestesítője, a világ egyik legklasszikusabb márkájában. Érdekes párosítás, az biztos, de a divatházra ráfért a fiatalítás. Kristennek pedig már van egyénisége, efelől semmi kétség!

Divatbemutatózz, alkoss, inspirálódj! 5+1 kihagyhatatlan program a Design Hétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160922-kihagyhatatlan-programok-az-idei-design-hetrol.htmlA Design Hét Budapest szeptember 23-tól október 2-ig rengeteg programmal várja a művészetek, a design, a divat és az alkotás szerelmeseit. Íme, 5+1 program, amit mi biztosan nem hagyunk ki! Trend--Csak öt perced van a sminkelésre? Segítünk!http://www.life.hu/trend/20160921-gyors-smink-ha-sietned-kell-varady-polettol.htmlMegcsúsztál reggel, és már el kellene indulnod? A sminknek viszont még neki sem álltál? Így pörgesd fel a reggeli sminkelést! TrendOrigoElképesztő luxusban élnek a milliárdos csemeték – less be nem mindennapi világukbahttp://www.life.hu/trend/20160921-megdobbento-luxusban-elnek-a-szingapuri-csemetek.htmlHalandó ember számára elképzelhetetlen luxusban élnek a milliárdos csemeték... TrendOrigoLeesett az állunk: nézd milyen gyönyörű Tóth Gabi!http://www.life.hu/trend/20160921-toth-gabi-gyonyorubb-mint-valaha-szoke-hajjal-es-frufruval.htmlAz ország egyik legjobb hangú énekesnője olyan mint a kaméleon. Az elmúlt évek alatt láttuk már őt hosszú barna, illetve tüsi szőke hajjal is. Minden jól áll neki, de valljuk be ez a mostani külső az igazi telitalálat. Trend--3 sminktermék, amit kötelező beszerezned idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20160920-ezt-a-harom-sminktermekek-kotelezo-beszerezni-iden-osszel-larion-oscar-tanacsai.htmlMelyek az őszi trend nélkülözhetetlen kellékei? Íme, három termék, amit mindenképpen be kell szerezned, ha stílusos akarsz lenni!Trend--Hűha! Tűsarkúban fetreng Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20160920-huha-tusarkuban-fetreng-bodi-sylvi-debreczeni-zita-fotojan.htmlNem semmi képet posztolt a dögös magyar modellról kolléganője. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.