Smink nélkül, törülközőben is ragyog Mihalik Enikő

kozmetika arckezelés Mihalik Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legsikeresebb magyar modell természetesen vakolat nélkül is gyönyörű. Mutatjuk is!

Enikő nem először mutatja meg magát smink nélkül, de minden alkalommal megállapítjuk: a békéscsabai modell így is csodaszép. Enikő ezúttal egy kis arckényeztetésen járt, itt fotózkodott törülközőben, smink nélkül. A bőre csak úgy ragyog, az arca pedig abszolút kisimult: szeretnénk tudni a szépségtitkodat, Enikő!

Forrás: Instagram/enikomihalik

Mihalik Enikő nemrég azt is bebizonyította, hogy nemcsak az arcbőre, de a popsija is irigylésre méltó. A modell monokinizett egyet, a róla készült képet meg is mutattaképmegosztó oldalán. Akkor is csak annyit tudtunk mondani: hűha!

Adriana Lima és Irina Shayk akár ikrek is lehetnénekhttp://www.life.hu/trend/20160925-nagyon-hasonlit-egymasra-irina-shayk-modell-es-adriana-lima-modell.htmlMindketten gyönyörűek, tökéletes alakúak, és a meglepő az, hogy hasonló ruhában hihetetlenül hasonlítanak egymásra is. TrendOrigoGigi Hadid mellbimbói főszerepet kaptak a milánói divathétenhttp://www.life.hu/trend/20160922-gigi-hadid-modell-nagyon-szexi-ruhaban-vonult-a-kifuton.htmlBella Hadid nagyon konszolidált ruhában lépdelt a Fendi divatcég égisze alatt a milánói divathét kifutóján, nővére, Gigi azonban most sem szégyenlősködött. Trend--3 cipő, amit mindenképpen szerezz be őszrehttp://www.life.hu/trend/20160922-3-cipo-amit-mindenkeppen-szerezz-be-oszre.htmlVégre itt az ősz, a bőr- és ballonkabátok, a sálak, a kötött pulcsik időszaka, és persze a sportcipőké és bokacsizmáké. Idén ősszel mi ezeket a fazonokat ajánljuk! Szerezd be a kedvencedet! Trend--Rúzs, szoknya, csipke – Sokkoló férfitrendek New Yorkból!http://www.life.hu/trend/20160921-sokkolo-ferfitrendek-new-yorkbol-ruzs-szoknya-csipke-ferfiaknak.htmlVéget ért az év legnagyobb divateseménye, a New York-i divathét, ahol a 2017-es tavaszi-nyári trendeket mutatták be. A csodás ruhaköltemények között feltűnt néhány meglepő darab is. A férfidivat ráadásul egészen sokkoló képet mutatott. Nézzük a legmegrázóbb darabokat! TrendAFPDöbbenetes változás: így néz ki most az egykor szende színésznő, Kristen Stewarthttp://www.life.hu/trend/20160923-kristen-stewart-szineszno-az-alkonyat-sztarja-nagyon-megvaltozott.htmlAz Alkonyat-filmekben barna, bájos, kissé jelentéktelen lányként ismerte meg a világ Kristen Stewart színésznőt, akire most már rá sem lehet ismerni. TrendAFP5 dolog, amit nem tudtál Az ördög Pradát visel szupermenő ruháirólhttp://www.life.hu/trend/20160922-5-dolog-amit-nem-tudtal-az-ordog-pradat-visel-cimu-film-szupermeno-ruhairol.htmlTe is odavagy a divatmániások számára kötelező moziért? Az Ördög Pradát visel nemrég ünnepelte 10. születésnapját, így összeszedtünk pár, ruhákkal kapcsolatos érdekességet a filmről. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.