Így élnek a dubaji milliárdosok elkényeztetett gyerekei

Forrás: Instagram/Rich kids of Dubai -
luxus gyerekek milliárdos Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, azok a dubaji milliárdos kölykök, akinek csak egy problémájuk van, mégpedig az, hogy mire szórják el a temérdek mennyiségű pénzüket.

Mértéktelenség és túlzás: ezzel lehetne jellemezni a milliárdos gyerekek életét, akiknek valószínűleg soha nem kell majd szembenézniük az átlagos ember problémáival. A dubaji kölykök teljesen más mértékkel mérnek, és nem is vegyülnek hasonló korú, de szegényebb társaikkal.

Forrás: Instagram/Rich kids of Dubai

Helikopterrel közlekednek, pezsgőben fürdenek, és különlegesebbnél különlegesebb állatokat tartanak házi kedvencként.

Ha mégis a földi vagy a vízi közlekedés mellett döntenek, akkor sem átlagos autókban vagy hajókon utazgatnak. Természetesen luxusjárgányok és fényűző jachtok viszik őket a célállomásra!

A ruhatáruk pedig szinte a legnagyobb sztárokét is megszégyeníti. Természetesen tömérdek gyémánt, Louis Vuitton és Manolo Blahnik áll a szekrényben. A Rich Kids of Dubai nevű Instagram-oldal gyűjti össze a gazdag kölykök fényűző életét, amit elképzelni nem is lehetne.

Elképesztő luxusban élnek a milliárdos csemeték – less be nem mindennapi világukba

Halandó ember számára elképzelhetetlen luxusban élnek a milliárdos csemeték... Nézd meg, hogy a szingapúri gazdag gyermekek hogyan élik a mindennapjaikat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.