Így sminkelj, ha Mérleg a csillagjegyed!

Forrás: Youtube -
sminktipp Mérleg csillagjegy szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Mérleg havában születtél.

A Mérleg nő szellemi beállítottságú, bájos, törékeny alkat. A legjellemzőbb tulajdonsága a harmóniára való törekvés az élet minden területén.

Számára az élet zökkenőmentes, nincs benne kapkodás.

Susan Sarandon is Mérleg Forrás: Youtube

Az egyensúlyt azonban nagy kilengések árán tudja megteremteni, amelyek nem látványosak, mert a felszín alatt leplezi. Kerüli a konfliktusokat, igazi diplomata. Nem lehet vele vitatkozni, mert nem támad, és nem is védekezik. Hibája, hogy nem tud nemet mondani, hiszen mindent sokáig mérlegel. Félreértelmezett kedvessége lehet a forrása annak, hogy bár igyekszik elkerülni a problémákat, személye vonzza a bonyodalmakat. Szereti a függetlenséget, de szüksége van társra is. A házasság számára létfontosságú az egyensúly és a biztonság vágya miatt. Szépségideáljának, igényeinek nem könnyű megfelelni.

Kifinomult ízléssel válogatja össze ruhatárát, ügyel a részletekre, így a kiegészítőknek is passzolniuk kell mindenhez.

Szereti a romantikát, az elegáns helyeket, fontos számára a díszlet, a háttér. Imádja a csillogást, pompát. Kedvencei az opál, a gyémánt, a korall és az igazgyöngy. Sminkje mindig tökéletes, a francia eleganciát részesíti előnyben.

Forrás: AFP/Valery Hache

A francia nők szépségének öt titka

Laza sikk, csodás bőr, gyönyörű smink, tökéletes megjelenés – ez jellemzi a francia nőket, így nem is csoda, hogy mindenki kíváncsi rá, mitől ennyire ellenállhatatlanok. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Tökéletesen láthatatlan sminkjét diszkrét szemfestéssel fűszerezi, ajkát élénk színűre festi.

Nagy gondot fordít a harmóniára, így körömlakkja mindig passzol az ajakrúzsa színével.

Betiltott óriásplakátok, túlfűtött szexualitás és meztelenkedés – A divatipar sötét oldala (18+)http://www.life.hu/trend/20160915-tulfutott-szexualitas-a-reklamokban.htmlA meztelenkedés, a szexualitás nyilvános ábrázolása ma már alig döbbenti meg az embereket. Elcsépelt közhely lett, ami korábban elemi erővel hatott: akár egy jól időzített meztelenség a színpadon, egy erotikus vonalat képviselő óriásplakát. Ma viszont már sokszor öncélú és unalmas, egyszerűen kifulladóban van ez a trend is. De nézzük, mit jelentett a meztelenkedés korábban, és mekkorát ütöttek az erre építő divatkampányok! TrendOrigoReese Witherspoon a szoknyák királynője – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160923-heti-stilusmustra-szerepel-benne-emily-blunt-kirsten-dunst-reese-witherspoon.htmlEzen a héten többen is elkápráztattak bennünket, ami bizony már nagyon jólesett az elmúlt hetek kevésbé izgalmas ruhaválasztásai után. Diane Kruger, Emily Blunt és Reese Witherspoon is csodásan festettek. Nézzük is a hét legjobbjait! TrendOrigo3 cipő, amit mindenképpen szerezz be őszrehttp://www.life.hu/trend/20160922-3-cipo-amit-mindenkeppen-szerezz-be-oszre.htmlVégre itt az ősz, a bőr- és ballonkabátok, a sálak, a kötött pulcsik időszaka, és persze a sportcipőké és bokacsizmáké. Idén ősszel mi ezeket a fazonokat ajánljuk! Szerezd be a kedvencedet! Trend--Rúzs, szoknya, csipke – Sokkoló férfitrendek New Yorkból!http://www.life.hu/trend/20160921-sokkolo-ferfitrendek-new-yorkbol-ruzs-szoknya-csipke-ferfiaknak.htmlVéget ért az év legnagyobb divateseménye, a New York-i divathét, ahol a 2017-es tavaszi-nyári trendeket mutatták be. A csodás ruhaköltemények között feltűnt néhány meglepő darab is. A férfidivat ráadásul egészen sokkoló képet mutatott. Nézzük a legmegrázóbb darabokat! TrendAFPA retro továbbra is hódít – Beszámoló a New York Fashon Weekrőlhttp://www.life.hu/trend/20160921-a-legnagyobb-tervezok-kollekcioi-a-new-yorki-divathetrol.htmlItt az ősz, végre elkezdődött egy újabb szezon, ami a divatbemutatókat illeti. A New York Fashion Weeken már be is mutatták a legnagyobb tervezők 2017-es tavaszi-nyári kollekcióit. Most kiderül, mit fogunk viselni jövőre! Trend--67 éves lett a világ legelső szupermodellje! Így írta át a divat történelmét Twiggyhttp://www.life.hu/trend/20160916-twiggy-a-vilag-elso-szupermodellje-67-eves-lett.htmlHatalmas őzikeszemek, rövid haj, extrémen vékony testalkat, ő volt Twiggy, aki az 1960-as években meghódította az egész világot, hatására éles kanyart vett a divat története. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.