Őszi rúzsmámor! Ezeket a színeket semmiképpen ne hagyd ki

rúzs szépségápolás smink szín ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha még mindig azon izgulnál, hogy a nyár végével le kell mondanod a színekről és az izgalomról, akkor megnyugtatunk. Erről szó sincs. Az ajkak is igazi színmámorban égnek majd. Íme, Larion Oscar tanácsai!

Intenzív pigmentek, tiszta színek várnak a rúzsok szerelmeseire: kifürkészhetetlenül titokzatos, szenvedélytől túlfűtött, merész árnyalatokban gazdag őszünk lesz.

Forrás: Dreamstime

Íme, az idei szezon legizgalmasabb rúzstrendjei:

  • A természetes árnyalatok kedvelőinek pazar a felhozatal. A nude, a fahéj, a friss barna, a marsala, a pirítósbarna, a fügebarna, a mély barnák, a füstös mandula, a dark chocolate árnyalatok között válogathatnak.
  • A szenvedélyt kedvelőkre a klasszikus piros mellett, a fireworks érzéki tűzpiros, a padlizsán, a bordó, az ambrózia, a hellebore, a magenta, a fuchsia, a hideg pink, az égőlila, a burnt violet, a bíbor, a burgundi és a mályvás árnyalatok várnak.
  • Az izgalmat kedvelőknek: igazi fashionista csemege a szilvakék, a dark blue, a blue beat, a cordovan, a fekete, valamint a vámpír bordós lila.

Tűnj ki a tömegből, próbáld ki a szezon legizgalmasabb rúzsait!

1. Essence 849 forint 2. MAC 21 dollár 3. MAC 20 dollár 4. Avon 1149 forint 5. The Body Shop 2872 forint 6. Catrice 7. Bobbi Brown 28 dollár
Így sminkelj, ha Mérleg a csillagjegyed!http://www.life.hu/trend/20160926-igy-sminkelj-ha-merleg-a-csillagjegyed-larion-oscar-sminktippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Mérleg havában születtél. Trend--Az eltorzult celeblábak tanulságai: avagy így vigyázz a lábadrahttp://www.life.hu/trend/20160926-az-eltorzult-celeblabak-tanulsagai-vagyis-igy-vigyazz-a-labadra.htmlA vörös szőnyeges eseményeken látjuk, milyenre deformálódtak a celebek lábai. Az állandó magassarkúzás, a hatalmas sarkak, a kényelmetlen hegyes orrok megteszik a hatásukat. TrendOrigoBetiltott óriásplakátok, túlfűtött szexualitás és meztelenkedés – A divatipar sötét oldala (18+)http://www.life.hu/trend/20160915-tulfutott-szexualitas-a-reklamokban.htmlA meztelenkedés, a szexualitás nyilvános ábrázolása ma már alig döbbenti meg az embereket. Elcsépelt közhely lett, ami korábban elemi erővel hatott: akár egy jól időzített meztelenség a színpadon, egy erotikus vonalat képviselő óriásplakát. Ma viszont már sokszor öncélú és unalmas, egyszerűen kifulladóban van ez a trend is. De nézzük, mit jelentett a meztelenkedés korábban, és mekkorát ütöttek az erre építő divatkampányok! TrendOrigoDivatbemutatózz, alkoss, inspirálódj! 5+1 kihagyhatatlan program a Design Hétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160922-kihagyhatatlan-programok-az-idei-design-hetrol.htmlA Design Hét Budapest szeptember 23-tól október 2-ig rengeteg programmal várja a művészetek, a design, a divat és az alkotás szerelmeseit. Íme, 5+1 program, amit mi biztosan nem hagyunk ki! Trend--3 cipő, amit mindenképpen szerezz be őszrehttp://www.life.hu/trend/20160922-3-cipo-amit-mindenkeppen-szerezz-be-oszre.htmlVégre itt az ősz, a bőr- és ballonkabátok, a sálak, a kötött pulcsik időszaka, és persze a sportcipőké és bokacsizmáké. Idén ősszel mi ezeket a fazonokat ajánljuk! Szerezd be a kedvencedet! Trend--Kényeztesd a lábad! Szuper pakolások, amivel felkészülhetsz az őszrehttp://www.life.hu/trend/20160920-keszitsd-fel-a-labad-az-oszre-szuper-pakolasokkal.htmlA nyári szezonban a szokásosnál sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve a lábunk. Ráadásul ha közben nem kényeztetjük néha, nyár végére a papucsok és a szandálok okozta bőrkeményedésekkel lehet tele a lábunk, nem beszélve arról, hogy a talpunk milyen fájdalmakat élhet át. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.