Julia Roberts katy perry kim kardashian sztárok Caitlyn Jenner smink Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sminkelés tényleg művészet, ezt bizonyítja be Paolo Ballesteros is, aki szó szerint azzá válik, akivé csak akar, teszi mindezt csupán ecsetekkel. Rengeteg híresség bőrébe bújt már, és tényleg a megszólalásig hasonlít rájuk.

Ez történik, ha valaki ért ahhoz, amit csinál, tehetséges benne, ráadásul imádja is: az eredmény maga a csoda. Paolo Ballesteros egy hihetetlen képességekkel rendelkező sminkes, aki folyamatosan bebizonyítja, hogy igazából bárkivé átalakulhatunk, a határ csak a képzeletünkben létezik.

Újabb és újabb kihívások elé állítja magát időt nem kímélve, és mindig sikerül ámulatba ejtenie például a népes Instagram-táborát. Paolo

legtöbbször nőkké sminkeli magát.

Volt ő már Julia Roberts, Katy Perry, Michelle Obama és Kim Kardashian is.

Belebújt Caitlyn Jenner bőrébe is.

Katie Holmes vonásait is sikerült leutánoznia.

Így sminkelj, ha Mérleg a csillagjegyed!http://www.life.hu/trend/20160926-igy-sminkelj-ha-merleg-a-csillagjegyed-larion-oscar-sminktippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Mérleg havában születtél. Trend--Pillangós manikűr szeptemberre - Így készítsd el!http://www.life.hu/trend/20160926-pillangos-manikur-szeptemberre.htmlKezdjük az őszt egy egyszerűen elkészíthető és látványos, pillangós manikűrrel, amitől garantáltan jó lesz a hangulatotok még az esős napokon is. Trend--Gáspár Laci felesége igazi bombázó, pedig csak 6 hete szült: fotó! http://www.life.hu/trend/20160927-gaspar-laci-felesege-nagyon-dogos-a-sztar-parja-hat-hete-szult-foto.htmlAz X-Faktor egyik zsűritagja nagyon büszke a párjára, és ennek hangot is adott a közösségi oldalán. Trend--Az eltorzult celeblábak tanulságai: avagy így vigyázz a lábadrahttp://www.life.hu/trend/20160926-az-eltorzult-celeblabak-tanulsagai-vagyis-igy-vigyazz-a-labadra.htmlA vörös szőnyeges eseményeken látjuk, milyenre deformálódtak a celebek lábai. Az állandó magassarkúzás, a hatalmas sarkak, a kényelmetlen hegyes orrok megteszik a hatásukat. TrendOrigoBetiltott óriásplakátok, túlfűtött szexualitás és meztelenkedés – A divatipar sötét oldala (18+)http://www.life.hu/trend/20160915-tulfutott-szexualitas-a-reklamokban.htmlA meztelenkedés, a szexualitás nyilvános ábrázolása ma már alig döbbenti meg az embereket. Elcsépelt közhely lett, ami korábban elemi erővel hatott: akár egy jól időzített meztelenség a színpadon, egy erotikus vonalat képviselő óriásplakát. Ma viszont már sokszor öncélú és unalmas, egyszerűen kifulladóban van ez a trend is. De nézzük, mit jelentett a meztelenkedés korábban, és mekkorát ütöttek az erre építő divatkampányok! TrendOrigoSmink nélkül, törülközőben is ragyog Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20160925-mihalik-eniko-smink-nelkul-nagyon-szep-kezelesen-jart-a-modell.htmlAz egyik legsikeresebb magyar modell természetesen vakolat nélkül is gyönyörű. Mutatjuk is! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.