Gwyneth Paltrow smink nélkül ünnepli 44. születésnapját

Forrás: Instagram/gwynethpaltrow -
színésznő smink nélkül Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár ma 44 éves, ám félcentis vakolat helyett smink nékül ünnepel. Jól is teszi!

Képmegosztó oldalán smink nélkül köszöntötte rajongóit a színésznő, aki hiába 44 éves, nem néz ki annyinak. Persze a szarkalábak ott vannak a szeme alatt, de kit érdekel: Gwyneth Paltrow sugárzóan szép természetesen formájában is.

Forrás: Instagram/gwynethpaltrow

És hogy mi tartja őt fiatalon? Persze, hogy az életmódja, ő ugyanis az egyik legegészségmániásabb sztár Hollywoodban. Csakis természetes szépítőszereket használ, hetente jár kozmetikushoz, minden egyes nap sportol - jógázik és fut -, emelett orgaikus ételeket fogyaszt és rengeteg vizet iszik. Bárki csinálhatja utána!

Így használd az ősz trendszíneit a szemhéjadon!http://www.life.hu/trend/20160927-igy-hasznald-az-osz-trendszineit-a-szemhejadon-larion-oscar-sminktippjei.htmlŐsszel az erőteljesebb szemhangsúlyos sminkek kerülnek fókuszba. A szezon kedvenc árnyalatai között találjuk a földszínek mellett a padlizsánt, a mályvát, a lilák fantasztikus árnyalatait, a kobaltkéket, a khakit, a mély zöld árnyalatokat, a narancsot, a rozsdabarnát, a feketét és a káprázatos, színes csillámokat. Nézzük a 3 legerőteljesebb irányzatot, ami 2016 őszén uralkodó! TrendOrigoDöbbenet: íme, a férfi, aki bárkivé képes átalakulnihttp://www.life.hu/trend/20160927-paolo-ballesteros-az-a-ferfi-aki-barkive-kepes-atalakulni-sminkmester-sztarok-borebe-bujik.htmlA sminkelés tényleg művészet, ezt bizonyítja be Paolo Ballesteros is, aki szó szerint azzá válik, akivé csak akar, teszi mindezt csupán ecsetekkel. Rengeteg híresség bőrébe bújt már, és tényleg a megszólalásig hasonlít rájuk. Trend--3 divattrend, amit érdemes kipróbálni idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20160927-3-divattrend-amit-erdemes-kiprobalni-iden-osszel.htmlEzúttal 3 izgalmas trendet emeltünk ki a 2016-os őszi-téli szezonból, amit mindenképpen érdemes kipróbálni ha egy kis extra izgalommal szeretnéd fűszerezni a hétköznapokat. Trend--Pillangós manikűr szeptemberre – Így készítsd el!http://www.life.hu/trend/20160926-pillangos-manikur-szeptemberre.htmlKezdjük az őszt egy egyszerűen elkészíthető és látványos, pillangós manikűrrel, amitől garantáltan jó lesz a hangulatotok még az esős napokon is. Trend--Gáspár Laci felesége igazi bombázó, pedig csak 6 hete szült – fotó! http://www.life.hu/trend/20160927-gaspar-laci-felesege-nagyon-dogos-a-sztar-parja-hat-hete-szult-foto.htmlAz X-Faktor zsűritagja nagyon büszke a párjára, és ennek hangot is adott a közösségi oldalán. Trend--Az eltorzult celeblábak tanulságai: avagy így vigyázz a lábadrahttp://www.life.hu/trend/20160926-az-eltorzult-celeblabak-tanulsagai-vagyis-igy-vigyazz-a-labadra.htmlA vörös szőnyeges eseményeken látjuk, milyenre deformálódtak a celebek lábai. Az állandó magassarkúzás, a hatalmas sarkak, a kényelmetlen hegyes orrok megteszik a hatásukat. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.