Micsoda combok! Villantott Rod Stewart 45 éves neje, Penny Lancaster

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com/Splashnews.Com -
Penny Lancaster Rod Stewart bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár 45 éves felesége az idő múlásával egyre dögösebb. 

Jó dolga van a 71 éves zenésznek: a nála jóval fiatalabb felesége, a 45 éves Penny Lancaster még mindig nagyon, de nagyon jó formában van. A lábai gyakorlatilag az égig érnek. Ezt meg is mutatta olaszországi nyaralásuk alkalmával: isteni bikinialakot villantott Portofinóban.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com/Splashnews.Com

A pár 2007 óta él házasságban, 2 gyermekük született. Remekül megvannak együtt, ez pedig nem is csoda: Rod valószínűleg élvezi, hogy neje még fitt, fiatal és persze remek formában van! Régebben azért az ő kapcsolatukban is volt 1-1 hullámvölgy: 2013-ban például 2 hétig külön éltek.

Megszólalt a nő, akivel állítólag Brad Pitt csalta Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-megszolalt-a-modell-april-florio-akivel-allitolag-brad-pitt-csalta-jennifer-anistont.htmlBár most a Brangelina-válás van terítéken, előkerült egy nő, akivel egykor állítólag a filmsztár az előző feleségét, Jennifer Anistont csalta. TV + Sztárok--Ez már a sokadik szakítás volt: íme Brad Pitt leghosszabb kapcsolataihttp://www.life.hu/sztarok/20160921-brad-pitt-leghosszabb-kapcsolatai-ezekkel-a-sztarokkal-jart.htmlBrad Pitt 12 évig volt együtt Angelina Jolie-val, előtte 7 évig Jennifer Aniston férje volt - ezt a fél világ tudja. De íme azok a nők, akik szintén évekig melegítették Hollywood első számú szívtiprójának ágyát. TV + Sztárok--Sztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Hoppá! Aniston férje, Justin Theroux is megszólalt Brangelináék válása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160927-justin-theroux-vegre-elmeselte-hazassaganak-titkat-jennifer-aniston-szinesznovel.htmlÚj filmje kapcsán a színész az Entertainment Tonight című műsorban mesélt házasságáról. TV + Sztárok--Hajdú Péter megint kiakadt: “Nincs itt semmi látnivaló”http://www.life.hu/sztarok/20160928-hajdu-peter-kiakadt-facebook-oldalan-elege-van-hogy-roluk-szolnak-a-hirek.htmlSarka Kata és Hajdú Péter válságának kirobbanása óta a párról és az éppen aktuális helyzetükről folyamatosan jelennek meg hírek. Hajdú Péternek elege lett abból, hogy mindig róluk irkálnak! TV + SztárokOrigoÁllítják: Damu Roland új barátnőjének abortusza volthttp://www.life.hu/sztarok/20160928-damu-roland-szinesz-uj-baratnojenek-abortusza-volt-ezt-allitja-egy-nevtelen-forras.htmlIsmét alakul a botrány Damu Roland körül. Újabb nővel és egy terhességmegszakítással hozták hírbe a teljes életmódváltáson átesett színészt, akinek látszólag lövése sincs, miről van szó. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.