Így fest anyaszült meztelenül Leonardo DiCaprio barátnője: dögös fotó!

fotó Nina Agdal színész dögös meztelen Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves modell a jelek szerint nem szégyenlős típus, hiszen egy fotó kedvéért szó nélkül dobta le magáról a textilt. Valljuk be őszintén, sok takargatni valója sincs...

Leonardo DiCaprio barátnőjéről lassan kiderül, hogy nem csak a teste jó, hanem a humora is. Ugyanis nemrég egy igencsak szexi fotót tett közzé az Instagram oldalán, méghozzá ezzel a szöveggel: "Várakozás a pizzára!". Ninának bombázó alakja van, így természetes, hogy néha megengedhet magának egy-egy finomabb falatot is. A szexi modell mesterien hívja fel magára az internetezők figyelmét: úgy villantja meg cicijét, vagy épp a popóját, hogy mindezt közben egy jó ügyért teszi.

waiting for @dominos

Nina Agdal (@ninaagdal) által közzétett fénykép,

A fenekénél szakadt ki a modell nadrágja!

Nina Agdal nem szégyenlősködött, Instagram oldalára is kiposztolta, hogyan szakadt ki a nadrágja, amit csak 20 perc után vett észre.
Őszi rúzsmámor! Ezeket a színeket semmiképpen ne hagyd kihttp://www.life.hu/trend/20160927-oszi-ruzsmamor-ezeket-a-szineket-ne-hagyd-ki-iden-osszel.htmlHa még mindig azon izgulnál, hogy a nyár végével le kell mondanod a színekről és az izgalomról, akkor megnyugtatunk. Erről szó sincs. Az ajkak is igazi színmámorban égnek majd. Íme, Larion Oscar tanácsai! TrendOrigoEgy szál törülközőben fotózták az álomszép Bella Hadidothttp://www.life.hu/trend/20160928-mario-testino-fotos-bella-hadid-modellt-fotozta.htmlA világhírű fotós, Mario Testino újabb világsztárt kapott lencsevégre egy szál törülközőben. TrendOrigoGwyneth Paltrow smink nélkül ünnepli 44. születésnapjáthttp://www.life.hu/trend/20160928-gwyneth-paltrow-szineszno-smink-nelkul-unnepli-44-szuletesnapjat.htmlA világsztár ma 44 éves, ám félcentis vakolat helyett smink nékül ünnepel. Jól is teszi! TrendOrigoFantasztikusan fest Lilu: mint egy tinédzser! http://www.life.hu/trend/20160926-lilu-batran-letagadhatna-jo-par-evet-a-musorvezeto-csinosabb-mint-valaha-foto.htmlA csinos műsorvezető napról napra elkápráztat minket egy-egy dögös bejegyzéssel. Most újabb csodás poszttal bővült a lista. Trend--Rúzs, szoknya, csipke – Sokkoló férfitrendek New Yorkból!http://www.life.hu/trend/20160921-sokkolo-ferfitrendek-new-yorkbol-ruzs-szoknya-csipke-ferfiaknak.htmlVéget ért az év legnagyobb divateseménye, a New York-i divathét, ahol a 2017-es tavaszi-nyári trendeket mutatták be. A csodás ruhaköltemények között feltűnt néhány meglepő darab is. A férfidivat ráadásul egészen sokkoló képet mutatott. Nézzük a legmegrázóbb darabokat! TrendAFPCsak öt perced van a sminkelésre? Segítünk!http://www.life.hu/trend/20160921-gyors-smink-ha-sietned-kell-varady-polettol.htmlMegcsúsztál reggel, és már el kellene indulnod? A sminknek viszont még neki sem álltál? Így pörgesd fel a reggeli sminkelést! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.