Sarka Kata a cipőinek választotta otthonát

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata otthon magas sarkú cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű cipők mindig képesek elgyengíteni a nőket, mindegy, hány pár lapul a szekrényben, plusz egy mindig befér. Így van ezzel Sarka Kata is, aki még otthonát is a cipőinek választotta.

Elegáns cipőüzlet megnyitóján járt Sarka Kata, aki nem tud betelni a szép lábbelikkel. A műsorvezető képtelen ellenállni a gyönyörű magas sarkúknak, pedig közel száz párral is rendelkezik már. Az új otthona kiválasztásánál is fontos szempont volt, hogy elférjenek a kincsei, és méltó helyük legyen!

Fotó: Mudra László/Origo

"Szerencsére a gardróbszekrényem egyik fala egy hatalmas cipősszekrény, ahol az összes lábbelim szem előtt van. Reggelente úgy választok öltözéket, hogy

először azt nézem meg, melyik cipőhöz van kedvem, és ahhoz passzítom az aznapi öltözékemet.

Szerintem senki sem csodálkozik azon, hogy a cipőim 90 százaléka magas sarkú, alig van pár lapos, azokat nagyon ritkán hordom. Cipőt bármikor képes vagyok venni, a különleges darabokat egyszerűen nem tudom az üzletben hagyni" - árulta a Blikknek Kata, aki mindig örömét leli a vásárlásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.