Nézd meg Szabó Zsófi menyasszonyi ruháját!

esküvő menyasszonyi ruha Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors és a Blikk is a helyszínről tudósít Szabó Zsófi esküvőjéről, így már az első fotókat is láthatjuk az év celebesküvőjéről.

Zsófi és Zsolti a boldogító igent Nyíregyháza legszebb templomában mondja ki, ahova Sarka Kata az első vendégek között érkezett két gyermekével, Hajdú Péter nélkül. Kata elsírta magát, amikor meglátta a gyönyörű menyasszonyt. Nem is csoda, hiszen Zsófihoz szoros barátság fűzi.

Zsófi tényleg káprázatos a menyasszonyi ruhájában. A róla készült első fotókat itt nézheted meg.

Íme, a videó Zsófi bevonulásáról:



Ma van Szabó Zsófi esküvője – Máris posztolt egy fotóthttp://www.life.hu/trend/20161001-oktober-1-jen-hazasodik-ossze-szabo-zsofi-es-kedvese-zsolti-fotot-posztolt-a-szineszno.htmlDögös bőrszerkóban forrósítja fel a hangulatot Palvin Barbi: fotó! http://www.life.hu/trend/20160930-palvin-barbara-borszerkoban-szexizett-a-modell-fotoja-lattan-te-is-ledobbensz-szexi-foto.htmlBugyi nélkül, átlátszó ruhában jelent meg Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160930-nagyon-sokat-villantott-kim-kardashian-a-parizsi-divatheten.htmlSarka Kata a cipőinek választotta otthonáthttp://www.life.hu/trend/20160930-sarka-kata-a-cipoinek-valasztotta-otthonat-szempont-volt-hogy-elferjen-a-100-par-magas-sarku.htmlKülönc sminkek, merész kivitelezés - Sminkmustra a londoni divathét kifutójárólhttp://www.life.hu/trend/20160927-sminkmustra-a-london-fashion-week-kifutojarol.htmlMi ez a frizura? Kócos fürtök alatt bújt el Billie Piperhttp://www.life.hu/trend/20160929-kocos-furtok-alatt-bujt-el-billie-piper-a-sakaltanya-sztarja.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.