Túltolták: minden idők 10 leghatalmasabb Photoshop-baklövése a címlapon

címlap Photoshop baki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus magazinok címlapjait nagy gonddal állítják össze, mégis sokszor előfordul, hogy fatális hibát vétenek. Legtöbbször a képek utómunkáját viszik kicsit túlzásba, így a végeredmény sokszor nemcsak a természetellenes tökéletesség: előfordul néhány hiányzó végtag is.

Az hagyján, hogy az idősödő sztárok ráncait kisimítják, és az úszógumikat is eltüntetik az utómunkák során, de sokszor olyan dolgokat is levesznek a képről, aminek ott lenne a helye. A leggyakoribb hiba, hogy teljesen átalakítják a celebek arcát, a végeredmény pedig nem is hasonlít az eredeti vonásokra. Ennél azonban sokkal hatalmasabb baklövéseket is elkövetnek, ami a hétköznapi emberek számára is egyből feltűnik. Ki ne venne észre egy hiányzó lábat vagy egy abnormálisan kifacsart kezet? Nézd meg a Life.hu összeállítását a valaha volt legnagyobb címlapi melléfogásokról!

/1610/Minde2016107124447

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.