Boldog születésnapot, Palvin Barbi! 7 alkalom, amikor a magyar modell túlragyogta a világsztárokat

Palvin Barbara világsztár Hollywood születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű magyar modell ma ünnepli 23. születésnapját, ennek apropóján összeszedtünk néhány szettet, amivel még a világsztárokat is túlragyogta, és bebizonyította, hogy nemcsak bikinis képeken és divatfotókon, hanem a vörös szőnyegen is ő a legszebb.
  • Ugyan nem a 2013-as Golden Globe-gála volt Barbi első vörös szőnyeges megjelenése, de az elsők közül bizony ez volt a legemlékezetesebb. Nem is csoda, hiszen tökéletesen passzolt hozzá ez az álomszép Chanel ruha.
Forrás: AFP/Northfoto
  • 2015-ben, a cannes-i filmfesztiválon egy tűzpiros ruhában keltette fel mindenki figyelmét a bájos modell. Az alakját is gyönyörűen kiemelte ez a testhezálló estélyi.
Forrás: AFP
  • Cannes-ban idén is csodásan festett Barbi, bár egészen más stílusú ruhát választott, mint egy évvel ezelőtt. A könnyű, légies stílusú, fodrokkal kombinált ruha meseszépen állt neki.
Forrás: AFP
  • A velencei filmfesztiválon hasonlóan könnyed stílusú ruhát viselt, amivel szintén nem okozott csalódást. Ő volt az este legfényesebb csillaga!
Forrás: AFP
  • A 2016-os amfAR-gálán egy nagyon elegáns és egyben vagány, fekete tüllruhára esett a választása.
Forrás: AFP
  • A Sports Illustrated magazin 2016-os partijára szintén egy fekete ruhát választott, ami ezúttal nagyon csillogott, és persze, hogy tökéletesen állt Barbin.
Forrás: Northfoto
  • A híres magazin nyári lapszámának bemutatóján egy kicsit egyszerűbb és maszkulinabb stílust láthattunk Barbitól.
Forrás: AFP/Northfoto

Topmodellek és topgázsik – Ők a leggazdagabb és legszebb nők a világon!

Gyönyörűek, előttük hever a divatvilág, a legnagyobb márkák kifutóin és kampányaiban szerepelnek. De ki a 10 legkeresettebb és legjobban fizetett topmodell, és hányadik lett a mi Palvin Barbink? Íme!
Álomesküvő 2. rész - A gyűrű az összetartozás, az örök szerelem szimbólumahttp://www.life.hu/trend/20161004-alomeskuvo-masodik-resz-jegygyuruk-es-karikagyuruk.htmlA elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Cipőmánia az ókortól napjainkig - Avagy miért imádják a nők a lábbeliket?http://www.life.hu/trend/20161004-cipomania-az-okortol-napjainkig.htmlManapság a nőiesség egyik meghatározó alapdarabja a szép cipő. De honnan indult a cipőmánia, és miért alakult ki ez a divathóbort? Ideje visszatekinteni 10 ezer évvel ezelőttre! Trend--Azta! Rihanna új frizuráját látnod kell!http://www.life.hu/trend/20161005-rihanna-enekesno-vadiuj-raszta-frizuraja.htmlRihanna aztán nem semmi: gondolt egyet, és stílust váltott, de még milyet! TrendOrigoKi volt az elmúlt évek legszebb magyar celeb menyasszonya? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20161003-ki-volt-a-legszebb-magyar-celebmenyasszony-szavazz.htmlSzabó Zsófi október 1-jén mondta ki a boldogító igent párjának, ennek apropóján pedig összeszedtük az elmúlt évek híres celeb menyasszonyait. Neked kinek a ruhája tetszett legjobban? Trend--Ez te vagy, Kristen? Alig lehet ráismerni a színésznőrehttp://www.life.hu/trend/20161004-kristen-stewart-szineszno-az-alkonyat-sztarja-megvaltozott.htmlAz Alkonyat egykori színésznője már gyakorlatilag semmiben sem hasonlít régi önmagára. Trend--10 hátborzongatóan élethű testfestés, ami becsapja a szemethttp://www.life.hu/trend/20161004-10-hatborzongatoan-elethu-testfestes-chooo-san-japan-muvesztol.htmlElőszeretettel használják a művészek az emberi testet vászonként, alkotásaik sokszor elképesztően élethűre sikerednek, olyannyira, hogy az szinte már hátborzongató. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.