Ördög Nóra csodaszép estélyiben szexizett

TV2 Star Academy Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a Star Academy élő showja a még versenyben lévő tizenkét versenyzővel. Talán jobban vártuk, hogy milyen ruhát villant Ördög Nóra, mint az este produkcióit.

Nóra csodásan nézett ki, mélyen dekoltált, ultra mini, fekete ruhájával, hibátlan frizurájával jobban betöltötte a színpadot, mint az első versenyzők a viszonylag gyenge előadásaikkal. Az outfit egyszerű, de nagyszerű, ennyira talán még sosem klappolt minden részlet, mióta elkezdődtek az élő adások. A képen ugyan nem látszik, de a ruha extra mini, és földig érő rojtok díszítik.



Beyoncé rózsaszínben is istennő - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161007-heti-stilusmustra-szerepel-benne-beyonce-sarah-jessica-parker-cate-blanchett.htmlLepd meg a párodat egy szexi sminkkel – Videó!http://www.life.hu/trend/20161005-lepd-meg-a-parodat-egy-szexi-sminkkel-varady-polett-tippjei.htmlBoldog születésnapot, Palvin Barbi! 7 alkalom, amikor a magyar modell túlragyogta a világsztárokathttp://www.life.hu/trend/20161006-palvin-barbi-23-eves-lett-igy-ragyogja-tul-a-vilagsztarokat.htmlMi lassan télikabátban járunk, de Bódi Sylvi még bikiniben napfürdőzikhttp://www.life.hu/trend/20161007-bodi-sylvi-bikiniben-napozik-elvezi-a-beket-harmoniat.htmlTúltolták: minden idők 10 leghatalmasabb Photoshop-baklövése a címlaponhttp://www.life.hu/trend/20161006-minden-idok-10-legnagyobb-photoshop-baklovese-a-cimlapon.htmlExtravagáns külsővel jelent meg Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20161007-gaspar-evelin-extravagans-frizuraban-pozolt-kozossegi-oldalan.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.