Harrison Ford egy belvárosi szalonban vásárolgatott

Forrás: Facebook/Anda Emília -
Anda Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anda Emília, az ANDA márka divattervezőnője posztolta ki, hogy az ismert színész nála járt. Nem semmi.

"Tegnap két órával zárás után megcsörrent a Galamb utcai műtermem ajtajára kiírt számhoz tartozó telefonom és egy angolul beszélő úr megkérdezte, visszamennénk-e, mert itt áll az ajtó előtt és vásárolna. Visszamentünk, ott várt. Nagyjábol egy órát volt nálunk. És vásárolt is :), nagyon biztos izléssel. Annyira ismerős.... Vajon honnan???" - írta ki közösségi oldalára Emília, majd pedig közzétette az alábbi képet:

Forrás: Facebook/Anda Emília

Anda Emília neve a nemzetközi divatszakában ikon, itthon fogalom, így nem csoda, hogy Mr. Ford is hallott róla és felkereste. Elképesztő megtiszteltetés ez a magyar tervezőnek.

Halle Berry közönséges volt, és még a mellét is kitette – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161014-heti-stilusmustra-szerepel-benne-halle-berry-renee-zellweger-lauren-graham.htmlMellhangsúlyos ruhák, virágminták, helyes pasik és egy nagy kedvenc. Íme, a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjai! TrendFérfi a legszexibb menyasszonyi ruha modellhttp://www.life.hu/trend/20161015-valojaban-ferfi-a-legszexibb-menyasszonyi-ruha-modell.htmlSenki sem hinné, hogy a gyönyörű menyasszonyi ruhákban pózoló modell egy sörimádó, heteroszexuális férfi. TrendOrigoHorváth Éva úgy fest, mint egy tinédzser: szexi fotó! http://www.life.hu/trend/20161015-horvath-eva-a-modell-batran-letagadhatna-akar-10-evet-is-szexi-foto.htmlA csinos magyar modell kirobbanó formában van, melyet újból megmutatott a hivatalos Instagram oldalán. TrendOrigoÉld át a modern Barbie-életérzést! Sminktrükk 4 lépésbenhttp://www.life.hu/trend/20161014-eld-at-a-modern-barbie-eleterzest-larion-oscar-sminktrukkje.htmlÁrtatlanul szexi és a végletekig titokzatos – ez a modern Barbie-életérzés. Jeremy Scott divattervező az 50-es évek stílusvilágát eleveníti meg, idomulva a mai igényekhez és a modern ízléshez. Inspirációját a 150 éves Barbie adta, így látott napvilágot a Papírbabák – Moschino kollekció, amihez fantasztikus smink is készült. Larion Oscar sminkmester most beavat a részletekbe, hogyan lehetsz te is pillanatok alatt modern Barbie. TrendAFPHalloweenra fel! Így készül a tündérsminkhttp://www.life.hu/trend/20161013-halloweeni-tunder-smink-varady-polettol.htmlHa egy igazán kreatív és jól kivitelezett sminket szeretnél halloweenra, lesd el Várady Polett sminktrükkjeit! TrendOrigoPezsdülj fel! Szépségtippek a divat fővárosából, Milánóbólhttp://www.life.hu/trend/20161013-sminkmustra-a-milanoi-divathetrol-larion-oscartol.htmlKáprázatosan izgalmas, amikor a tradíció és az innováció összeolvad a mediterrán temperamentummal. Fantasztikus anyagválaszték, formavilág és megannyi kreatív pompa, ami a Milánói Divathéten elénk tárult. Persze a kulisszák mögött még sok izgalom rejlik. Nézzük meg közelebbről, milyen sminktrendek lesznek a következő szezonban, amiket akár mi is beépíthetünk kelléktárunkba. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.