fashion week modell Palvin Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi elég szerencsés csaj: róla nem igazán lehet rossz képet készíteni, és neki aztán tényleg minden jól áll. Még a rózsaszín haj is, erre pedig itt a bizonyíték!

A rószaszín tincsek jó ideje hódítanak már, de valljuk be őszintén:

egy fesztiválon kívül elég kevés hely van, ahol ez a szín és a stílus megállja a helyét.

No és persze az sem mindegy, ki viseli, egy bizonyos életkoron túl ez a szín inkább vicces, mint menő.

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Palvin Barbi azonban megmutatta, hogy neki még a pink tincsek is mesésen állnak, persze ehhez kell egy olyan babaarc, mint az övé. Külön dícséret jár Barbinak a padlizsánszínű rúzsért, ami a pinkkel remekül mutat.

A magyar szupermodell egyébként egyre szexisebb: nemrég egy vadító bőrszerkóban forrósította fel a hangulatot a vörös szőnyegen. Barbit látva nem csodálkozunk azon, hogy szépsége olyan sztárokat sem hagy hidegen, mint Lewis Hamilton...

Álomesküvő 4. rész - Így lesz varázslatos életed legfontosabb tortájahttp://www.life.hu/trend/20161018-alomeskuvo-negyedik-resz-tortak.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! TrendOrigoFájdalmas beavatkozáson esett át a világhírű színész, Jude Lawhttp://www.life.hu/trend/20161018-jude-law-hajbeultetesen-volt-premieren-mutatta-meg-uj-hajkoronajat.htmlKopasz foltok helyett pompás hajkoronával jelent meg Jude Law legújabb premierjének bemutatóján. TrendOrigoÍgy fest anyaszült meztelen Sophie Marceau: videó a sztárról! http://www.life.hu/trend/20161019-sophie-marceau-meztelen-legujabb-filmjeben-dobja-le-a-textilt-video.htmlŐ nem állt be a droggal és alkohollal küzdő sztárok sorába: évtizedek óta sikeres és boldog a filmek világában. Trend--Cuppanós bőrnaciban mutatja meg combjait a plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20161017-ashley-graham-plus-size-modell-cuppanos-bornadragban.htmlAshley Grahamet érte már olyan kritika, miszerint ő nem is igazi plus size modell. A legutóbbi, róla készült képpel azonban erre igencsak rácáfol a nőies alakú világsztár. TrendOrigoÉld át a modern Barbie-életérzést! Sminktrükk 4 lépésbenhttp://www.life.hu/trend/20161014-eld-at-a-modern-barbie-eleterzest-larion-oscar-sminktrukkje.htmlÁrtatlanul szexi és a végletekig titokzatos – ez a modern Barbie-életérzés. Jeremy Scott divattervező az 50-es évek stílusvilágát eleveníti meg, idomulva a mai igényekhez és a modern ízléshez. Inspirációját a 150 éves Barbie adta, így látott napvilágot a Papírbabák – Moschino kollekció, amihez fantasztikus smink is készült. Larion Oscar sminkmester most beavat a részletekbe, hogyan lehetsz te is pillanatok alatt modern Barbie. TrendAFPElég bátor vagy hozzá? A csillogós bimbótapasz a legújabb trendhttp://www.life.hu/trend/20161014-csillogo-mellbimbotapasz-a-legujabb-trend-a-kifuton-es-az-utcakon-is.htmlMeglehetősen merész, de sokkolónak is mondható új trend van kialakulóban. Még az is lehet, hogy hamarosan mindenki bimbótapaszban fog járkálni az utcákon. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.