Még ma is sugárzik a 73 éves Catherine Deneuve

Forrás: AFP/Karim Sahib -
színésznő francia Catherine Deneuve születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Catherine Deneuve betöltötte 73. életévét, és bár az idő nem járt el felette sem nyomtalanul, még mindig sugárzik attól az eleganciától és kellemtől, ami mindig is jellemezte őt. Nézd meg galériánkat az elbűvölő francia szépségről!

Nem volt nehéz beleszeretnie a színészetbe, hiszen szülei szintén ebben a vilgában mozogtak. Olybá tűnik, Catherine Deneuve számára nem is volt más út, csak a színpad és sikerei hamar igazolták, jó úton jár. A francia rendezők gyorsan felfedezték maguknak, de Hollywood elől sem tudták sokáig elrejteni, ahol olyan színészek partnereként játszott, mint Jack Lemmon és Burt Reynolds. Catherine Deneuve a 80-as években volt igazi sztár, de máig nem hagyott fel a színészettel még ebben az évben is készített filmet.

Forrás: AFP/Karim Sahib

A gyönyörű színésznő mindig is híres volt finomságáról és szépségéről olyannyira, hogy egy parfümmárka is viseli a nevét. Nézd meg galériánkban, hogyan festett egykor és mennyit változott 73 éves korára Catherine Deneuve.

/1610/M_g_m20161021183914Romantika a köbön: nézd meg a sztárok eljegyzési gyűrűit http://www.life.hu/trend/20161021-eljegyzesi-gyuru-igy-kertek-meg-a-sztarok-kezet-legszebb-fotok.htmlHollywood nagyágyúi közül többen is elkápráztattak már minket egy-egy gyönyörű ékszerrel. Most megmutatjuk, melyek voltak a legszebbek. Trend--Az ősz alapdarabja: pulcsik minden mennyiségbenhttp://www.life.hu/trend/20161020-az-osz-alapdarabja-pulcsik-minden-mennyisegben.htmlMi azért is imádjuk nagyon az őszt, mert végre felvehetjük kedvenc pihe-puha, kötött, garbós, vagy éppen elegáns pulóvereinket. Íme, néhány darab 10 ezer forint alatt! Trend--Alig ismertük fel! Így nézett ki Rubint Réka 17 évesenhttp://www.life.hu/trend/20161021-foto-a-17-eves-tini-rubint-rekarol.htmlRubint Rékáról mindenkinek a tökéletes, kidolgozott test jut eszébe először. A fitneszlady alakja tökéletes, mindig csinos, a frizurája is rendben van, és a legújabb trendek szerint ölötzöködik. De milyen volt Réka 17 évesen? Meg fogsz lepődni... TrendOrigoDavid Hasselhoff lánya egy igazi bombázóhttp://www.life.hu/trend/20161020-david-hasselhoff-lanya-irto-dogos.htmlDavid Hasselhoff szereti a szép nőket, nem is csoda, hiszen gyönyörűbbnél gyönyörűbb bombázók veszik körül. TrendOrigoEgy híres divatcég utcai ruháit tesztelte egy lány a munkahelyénhttp://www.life.hu/trend/20161020-victorias-secret-ruhaiba-ment-dolgozni-a-lany.htmlA bevállalós újságíró úgy döntött, eleget tesz a reklámok "finom" unszolásának, és felveszi a Victoria's Secret azon ruhadarabjait, amiket elvileg utcai viseletre terveztek. Az eredmény nem igazán az lett, amit várt, ugyanis Nina és a kollégái is meglehetősen kényelmetlenül érezték magukat a lenge ruhadaraboktól. TrendOrigoÁlomesküvő 4. rész - Így lesz varázslatos életed legfontosabb tortájahttp://www.life.hu/trend/20161018-alomeskuvo-negyedik-resz-tortak.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.