Meryl Streep ekkora csalódást még soha nem okozott - Heti stílusmustra

stílusmustra Tilda Swinton Leonardo DiCaprio vörös szőnyeg Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy csodálatos estélyi ruha, öltönyös pasik, és egy elképesztően nagy csalódás - mutatjuk is a hét vörös szőnyeges eseményeinek legfontosabb pillanatait!

Legcsillogóbbak

Tilda Swinton és Rebel Wilson karakteres színeket választottak, mindezt ráadásul szupercsillámosban. Ezzel még nem is lenne baj, de a ruhák szabása sem a legjobb.

Tilda Swinton, Rebel Wilson Forrás: AFP

Akiknek nem sikerült

Soha nem gondoltuk volna, hogy a mindig csodálatos Meryl Streepet egyszer ebben a kategóriában kell emlegetnünk, úgyhogy most igazán szomorúak vagyunk. Chloe Sevigny a hét másik vesztese, a H&M & Kenzo kollekcióból nem a hozzá leginkább passzoló darabot választotta ki a kollekció bemutatójára.

Meryl Streep, Chloe Sevigny Forrás: AFP

Pasimustra

Benedict Cumberbatch a Doctor Strange premierjén, míg Leonardo DiCaprio a földünk sorsáról szóló saját rendezésű filmje, a Before the Flood vörös szőnyeges eseményén jelent meg öltönyben.

Benedict Cumberbatch, Leonardo DiCaprio Forrás: AFP

A kedvencünk

Szintén a Doctor Strange premierjén láthattuk Rachel McAdams színésznőt, aki minket is elbűvölt ezzel az elegáns estélyi ruhával, ami a játékosságot sem nélkülözte.

Rachel McAdams Forrás: AFP
Mexikói ihletésű halloween smink - Videó!http://www.life.hu/trend/20161021-mexikoi-ihletesu-halloween-smink-varady-polettol.htmlVárady Polett újabb halloweeni sminket készített nektek. Ezúttal egy mexikói ihletésű arcfestést mutat be nektek, amit tiis kipróbálhattok otthon. Trend--Underground és glossy glamour - Sminktrendek egyenesen Párizsbólhttp://www.life.hu/trend/20161020-sminktrendek-a-parizsi-divathetrol-larion-oscartol.htmlMinden eddigi várakozást felülmúlt a párizsi divathét. Nemcsak a kollekciók pazar látványa, hanem az igencsak látványosra sikeredett sminkek is elgondolkoztatóak... Merre megy a divat? Előre vagy hátra? A hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek stílusjegyeinek összeolvadásával,mégiscsak van új a nap alatt, mert most egyszerre lesz jelen az underground és a glossy glamour. Az újragondolt divat sokkal inkább az egyedi megjelenés különleges kiegészítőjeként tekint ma már a sminkre, felrúgva minden szabályt. TrendAFPAz ősz alapdarabja: pulcsik minden mennyiségbenhttp://www.life.hu/trend/20161020-az-osz-alapdarabja-pulcsik-minden-mennyisegben.htmlMi azért is imádjuk nagyon az őszt, mert végre felvehetjük kedvenc pihe-puha, kötött, garbós, vagy éppen elegáns pulóvereinket. Íme, néhány darab 10 ezer forint alatt! Trend--Turbózd fel a hajad őszre! Ezek a legjobb hajpakolásokhttp://www.life.hu/trend/20161019-turbozd-fel-a-hajad-oszre-hajpakolasokkal.htmlŐsszel, amikor megérkezik a hideg idő, nemcsak a bőrünk, hanem a hajunk is extrém ápolást igényel. Ha fényes, selymes, egészséges hajra vágysz, fogadd meg tippjeinket, és készíts házi hajpakolást! Trend--Pezsdülj fel! Szépségtippek a divat fővárosából, Milánóbólhttp://www.life.hu/trend/20161013-sminkmustra-a-milanoi-divathetrol-larion-oscartol.htmlKáprázatosan izgalmas, amikor a tradíció és az innováció összeolvad a mediterrán temperamentummal. Fantasztikus anyagválaszték, formavilág és megannyi kreatív pompa, ami a Milánói Divathéten elénk tárult. Persze a kulisszák mögött még sok izgalom rejlik. Nézzük meg közelebbről, milyen sminktrendek lesznek a következő szezonban, amiket akár mi is beépíthetünk kelléktárunkba. TrendOrigoEzeket muszáj beszerezned! Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20161017-oszi-cipok-10-ezer-forint-alatt.htmlMég a korábbi években beszerzett cipőidet nyúzod, de már alig várod, hogy vásárolj egy-két új darabot is? Megmutatjuk az idei szezon legtrendibb fazonjait, ráadásul mindegyiket megveheted 10 ezer forint alatt! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.