Hollywoodi sztárok, akik az egy szál melltartót is bevállalták a vörös szőnyegen

melltartó Hollywood vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban minden a feltűnésről szól. Nem is csoda, hogy kedvenc celebjeink is elvetik néha a sulykot: itt van például a melltartó nem fehérneműként, hanem ruhadarabként való viselése, ami meglepő látványt nyújt a vörös szőnyegen és az utcákon is. 

Kourtney Kardashian a párizsi divathéten viselte ezt a merész összeállítást a Balmain afterpartiján.

Forrás: Northfoto

Kim Kardashiannál ilyen a Miami-style! Csak egy laza fehérnemű kell az utcára, semmi más.

Forrás: Northfoto

Igen, Kim Kardashiannál az aligruha szinte már megszokott viselet. New Yorkban is csak egy farmerkabit vett a fehérnemű fölé.

Forrás: Northfoto

A fűzőt Rosie Huntington-Whiteley is bevállalta a vörös szőnyegen, pedig őt általában a jó ízléséért szoktuk dicsérni.

Forrás: Northfoto

Sophie Simmons színésznő a Maxim Hot 100 partiján vette ízléstelenre a figurát.

Forrás: AFF/Lumarphoto

Halle Berry-től sem teljesen szokatlan az ízléstelenség, így meg sem lepett minket, hogy számára ez volt a megfelelőbb öltözet egy talkshow-ban.

Forrás: Northfoto

Mintha a 90-es évekből lépett volna elő Charli XCX énekesnő. Talán a Spice Girls inspirálta ezt a szerelést?

Forrás: Northfoto

Serena Williams egy fehérneműcég bemutatójára érkezett ebben a szerelésben. Mi értjük, hogy promotálni akarta őket, de azért nem kellene ennyire feltűnően.

Forrás: Northfoto

A nagy kivétel: Lady Gagának minden jól áll!

Forrás: Northfoto

Mariah Carey az ízléstelenség egyik abszolút királynője. Az rendben van, hogy a szuper alakját akarta megmutatni ebben a vadító szerelésben, de a melltartót benntarthatta volna, ahol a helye van.

Forrás: Northfoto

Ki a legközönségesebb?

Melyik hollywoodi sztárnak van a legdögösebb lába? Szavazz!

Hollywoodban mindenki a hosszú fiatalságra, a fittségre, a szépségre törekszik. Nem véletlen, hogy a sportos, nőies sztárok elképesztően formás lábaikat olyan sokszor megvillantják a vörös szőnyegen! Neked ki a kedvenced?
Mi a közös Palvin Barbiban és Ferenc pápában? Instagram-sztárok, akikért megőrülnek a magyarok!http://www.life.hu/trend/20161020-magyar-instagram-korkep-a-modellek-es-a-divatbloggerek-vezetnek.htmlNaponta 80 millió poszt, 3,5 milliárd like, regisztrált a pápa, és megjelentek az egy nap alatt eltűnő tartalmak – sűrű év áll az Instagram mögött. A második alkalommal elkészített Magyar Instagram Körképből kiderül, hogy többet kukkolunk, ezzel szemben kevesebbet adunk magunkból, és leginkább modell- és bloggerlányokat követünk. Az Instán kívül aktívan használt közösségi platformok győztese a Snapchat. Trend--Meryl Streep ekkora csalódást még soha nem okozott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161021-heti-stilusmustra-szerepel-benne-tilda-swinton-meryl-streep-leonardo-dicaprio.htmlEgy csodálatos estélyi ruha, öltönyös pasik, és egy elképesztően nagy csalódás - mutatjuk is a hét vörös szőnyeges eseményeinek legfontosabb pillanatait!TrendAFPUnderground és glossy glamour – Sminktrendek egyenesen Párizsbólhttp://www.life.hu/trend/20161020-sminktrendek-a-parizsi-divathetrol-larion-oscartol.htmlMinden eddigi várakozást felülmúlt a párizsi divathét. Nemcsak a kollekciók pazar látványa, hanem az igencsak látványosra sikeredett sminkek is elgondolkoztatóak... Merre megy a divat? Előre vagy hátra? A hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek stílusjegyeinek összeolvadásával mégiscsak van új a nap alatt, mert most egyszerre lesz jelen az underground és a glossy glamour. Az újragondolt divat sokkal inkább az egyedi megjelenés különleges kiegészítőjeként tekint ma már a sminkre, felrúgva minden szabályt. TrendAFPÁlomesküvő 4. rész - Így lesz varázslatos életed legfontosabb tortájahttp://www.life.hu/trend/20161018-alomeskuvo-negyedik-resz-tortak.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! TrendOrigoEzeket muszáj beszerezned! Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20161017-oszi-cipok-10-ezer-forint-alatt.htmlMég a korábbi években beszerzett cipőidet nyúzod, de már alig várod, hogy vásárolj egy-két új darabot is? Megmutatjuk az idei szezon legtrendibb fazonjait, ráadásul mindegyiket megveheted 10 ezer forint alatt! Trend--Elég bátor vagy hozzá? A csillogós bimbótapasz a legújabb trendhttp://www.life.hu/trend/20161014-csillogo-mellbimbotapasz-a-legujabb-trend-a-kifuton-es-az-utcakon-is.htmlMeglehetősen merész, de sokkolónak is mondható új trend van kialakulóban. Még az is lehet, hogy hamarosan mindenki bimbótapaszban fog járkálni az utcákon. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.