Közszemlére tette pucér testét Ashley Graham

pucér Ashley Graham plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink egyik legsikeresebb plus size modellje ezúttal pucéron mutatta meg nőies és kerekded idomait.

Meghódította már a New York-i divathét kifutóját és övé volt a Sports Illustrated különkiadásának egyik legfontosabb címlapja, de kapott támadásokat a szakmától és a rajongóitól is eleget. Ám a 28 éves plus size modell karrierje szárnyal, sőt, időnként pikáns vidót is megoszt magáról, most pedig tökpucéran néz a kamerába.

And they said I wasn't an editorial girl.. | Sneak peek from my @fashionunfiltered story releasing Mon! | #slay #beautybeyondsize

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

A divatvilág egyik legsikeresebb plus-size modellje nem csupán magamutogatásból posztolja képeit, hanem hitvallásának kötelességének érzi, hogy segítsen nőtársainak testük elfogadásában. "Meztelen hátsóval sétálgatni a házadban segít növelni az önbizalmad" - nyilatkozta Ashley nemrégiben a Stylist magazinnak és hozzátette, muszáj szembesülnünk testi hibáinkkal ahhoz, hogy elfogadhassuk őket. "Legyél magadhoz kedves a tükörben. Ha folyamatosan ronda dolgokat mondasz magadnak, idővel el fogod hinni" - vallja a plus-size modell, aki fontosnak tartja, hogy a nők segítsék egymást ebben, bókoljanak egymásnak, és akármilyen is legyen a testalkatuk, ne hanyagolják el a testedzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.