Megismernéd ezeket a lányokat smink nélkül? – Döbbenetes fotósorozat

Forrás: vadimandreev.ru -
festék smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy egy jól kiválasztott és szépen elkészített smink mennyit tud dobni a megjelenésünkön, azt minden nő tudja. A férfiakat azonban olykor egy-egy jól sikerült éjszaka után simán meglepi, hogy reggeli "kedvesük" nagyon nem úgy néz ki, mint amikor este szóba elegyedtek vele. 

Az alábbi fotókon mindez jól is látszik, bár azért a való életben talán nem ennyire nagy a kontraszt. A képeket azonban mindenképpen érdemes megnézni:

Forrás: vadimandreev.ru
Forrás: vadimandreev.ru
Forrás: vadimandreev.ru
Forrás: vadimandreev.ru
Forrás: vadimandreev.ru

Korábbi sorozatunkban celebek festett és make-up-mentes arcát hasonlítottuk össze. Sokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg kozmetikumok nélkül. Sarka Kata, Horváth Éva, Dukai Regina festetlen arcát ITT, Szabó Zsófit, Demcsák Zsuzsát, Liptai Claudiát és még sok-sok hírességet pedig ITT nézegethetsz.

Közszemlére tette pucér testét Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20161022-ashley-graham-plus-size-modell-puceran-pozol.htmlNapjaink egyik legsikeresebb plus size modellje ezúttal pucéron mutatta meg nőies és kerekded idomait. TrendOrigoFehér fűzőben pózolgatott Kylie Jenner - Szerintetek van rajta bugyi?http://www.life.hu/trend/20161022-kylie-jenner-feher-fuzoben-pozolt-bugyi-nelkul.htmlKylie Jenner valóban nem szégyenlősségéről híres, de azért az egyáltalán nem biztos, hogy ezúttal a bugyiját is levette. TrendOrigoVajna Timi álomszép ruhába bújthttp://www.life.hu/trend/20160807-vajna-timit-starlite-gala-jotekonysagi-rendezvenyre-is-meghivtak.htmlAndy Vajna kormánybiztos neje Marbellán múlatja az időt. TrendOrigoNagypál Krisztina nyerte a Miss Balatonthttp://www.life.hu/trend/20160807-nagypal-krisztina-nyerte-a-miss-balatont-fovarosi-egyetemistakent-el.htmlLátványos show keretében választották meg Balatonfüreden az idei Miss Balaton nyertesét. A legszebb 16 lánynak több tourban kellett megmutatnia magát a közel két órás finálén. Végül a budapesti Nagypál Krisztinát választotta meg a szakmai zsűri győztesnek. Trend--Kigúnyolták! Kemény kritikát kapott a német olimpiai formaruhahttp://www.life.hu/trend/20160806-kemeny-kritikat-kapott-a-nemet-olimpiai-formaruha-a-kozossegi-oldalakon.htmlA riói olimpia pénteki nyitóünnepsége után kigúnyolták a közösségi médiában a német csapat formaruháját. Trend--Ezeknek a nőknek a legalacsonyabb az önbizalma: 80 százalék gyűlöli a testéthttp://www.life.hu/trend/20160702-a-brit-nok-onbizalma-a-legalacsonyabb-80-szazalek-gyuloli-a-testet.htmlEgy friss kutatás szerint a brit nők azok, akik a világon a legkevésbé elégedettek a külsejükkel: konkrétan 80 százalékuknak nem tetszik az, amit a tükörben látnak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.