Előnytelen fotók láttak napvilágot az 50 éves várandós Janet Jacksonról

Forrás: NORTHFOTO -
várandós ruha terhes előnytelen Janet Jackson kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megdöbbentett az énekesnő, amikor kiderült, hogy terhes. Főként azért, mert Janet Jackson már 50 éves, és most várja első gyermekét. Sokáig sikeresen bujkált a kíváncsi fotósok elől, de az utóbbi időben kétszer is sikerült lencsevégre kapni. Természetesen nagyon átalakult a teste, és úgy tűnik ezzel együtt az ízlése is.

Alig lehetett felismerni Janet Jacksont az első fotón, amit már a terhessége alatt készítettek róla a szemfüles paparazzik. Az énekesnő több mint 30 kilót szedett magára eddig, és még nincs vége a várandósságának. Természetesen öltözködési szokásai is merőben megváltoztak ez idő alatt, ahogy minden kismama, ő is igyekszik kényelmesebbnél kényelmesebb ruhákba bújni.

Forrás: NORTHFOTO

Néhány napja ismét sikerült lefotózniuk a sztárt férjével, ezeken a képeken talán még felismerhetetlenebb, mint az elsőkön. Ez főként a meglehetősen furcsa ruházatának köszönhető. Az énekesnő kétségtelenül meleg darabot szeretett volna választani, ám nem sikerült egy olyan ruhát magára öltenie, ami amellett, hogy praktikus, még áll is rajta valahogy. Talán ez a legelőnytelenebb viselet, amit felvehetett és nemcsak a szabása miatt, hanem a poncsó stílusa miatt is.

Hollywoodi sztárok, akik az egy szál melltartót is bevállalták a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20161021-sztarok-egy-szal-melltartoban-a-voros-szonyegen-es-az-utcakon.htmlHollywoodban minden a feltűnésről szól. Nem is csoda, hogy kedvenc celebjeink is elvetik néha a sulykot: itt van például a melltartó nem fehérneműként, hanem ruhadarabként való viselése, ami meglepő látványt nyújt a vörös szőnyegen és az utcákon is. Trend--Szuper sminkcuccok őszre! Ezeket szerezd be!http://www.life.hu/trend/20161021-szuper-sminkcuccok-oszre.htmlMég nem cserélted le a nyári palettáidat, és a körömlakkjaid is neonszínben pompáznak? Ideje beszerezni az őszi kollekció darabjait! Trend--Mi a közös Palvin Barbiban és Ferenc pápában? Instagram-sztárok, akikért megőrülnek a magyarok!http://www.life.hu/trend/20161020-magyar-instagram-korkep-a-modellek-es-a-divatbloggerek-vezetnek.htmlNaponta 80 millió poszt, 3,5 milliárd like, regisztrált a pápa, és megjelentek az egy nap alatt eltűnő tartalmak – sűrű év áll az Instagram mögött. A második alkalommal elkészített Magyar Instagram Körképből kiderül, hogy többet kukkolunk, ezzel szemben kevesebbet adunk magunkból, és leginkább modell- és bloggerlányokat követünk. Az Instán kívül aktívan használt közösségi platformok győztese a Snapchat. Trend--Meryl Streep ekkora csalódást még soha nem okozott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161021-heti-stilusmustra-szerepel-benne-tilda-swinton-meryl-streep-leonardo-dicaprio.htmlEgy csodálatos estélyi ruha, öltönyös pasik, és egy elképesztően nagy csalódás - mutatjuk is a hét vörös szőnyeges eseményeinek legfontosabb pillanatait!TrendAFPMég ma is sugárzik a 73 éves Catherine Deneuve http://www.life.hu/trend/20161021-catherine-deneuve-francia-szineszno-73-evesen-is-sugarzik.htmlCatherine Deneuve betöltötte 73. életévét, és bár az idő nem járt el felette sem nyomtalanul, még mindig sugárzik attól az eleganciától és kellemtől, ami mindig is jellemezte őt. Nézd meg galériánkat az elbűvölő francia szépségről! Trend--Közszemlére tette pucér testét Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20161022-ashley-graham-plus-size-modell-puceran-pozol.htmlNapjaink egyik legsikeresebb plus size modellje ezúttal pucéron mutatta meg nőies és kerekded idomait. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.