Melltartó nélkül szexizett a színpadon LeAnnRimes

Forrás: Instagram -
LeAnn Rimes sztárok villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem éppen szégyenlős: melltató nélkül, egy csodás estélyiben lépett a minap színpadra nem kevés ember előtt. 

LeAnn Rimes remek formában van, és ezt ő is tudja. Az énekesnő egy vasárnap esti show-ban nem húzott melltartót a kék estélyi ruhja alá. Minek is tette volna: mostanában a legnagyobb sztárok körében abszolút divat mellőzni ezt a kényelemtlen ruhadarabot.

Forrás: Instagram

Az énekesnő dekoltázsát sokan megcsodálhatták dala, a How To Kiss A Boy előadása közben. A ruha anyaga is izgalmas volt, így LeAnn mellbimbói is főszerepet kaptak az este folyamán - az itt készült fotókat ide kattintva meg is nézheted.

Mostanában a világsztár szívesen teszi közszemlére a cicijeit: pár hete is elég forró pillanatokat okozott LeAnn Rimes a rajongóinak, erről itt írtunk is korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.