Kim Kardashian fotó Genie Bouchard Halloween vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kanadai teniszezőnő, Genie Bouchard a hollywoodi celeblány egyik leghíresebb szelfijét parodizálta, mely persze azonnal elnyerte a rajongók tetszését. 

A világranglista 51. helyén álló, 22 éves, eddigi karrierje során egy WTA-tornagyőzelmet számláló Bouchard zoknikkal tömte ki jelmezét, hogy halloween éjszakáján élethűen megidézze a hivatásos celebek koronázatlan királynőjének kerekded idomait. A bejegyzés nagyon jól sikerült, hiszen csaknem 60 ezer lájk érkezett rá.

Genie Bouchard (@geniebouchard) által közzétett fénykép,

Mrs. West persze nem azért szokta mutogatni pucér bájait, mert nincs elég ruhája: korábban kiderült, hogy a sztárnak több millió forint értékű kreációi vannak, melyeket örömmel mutogat a nyilvánosságnak.

Hajkereskedelem, avagy a fekete arany útja Indiától az európai szalonokighttp://www.life.hu/trend/20161029-hajkereskedelem-avagy-a-fekete-arany-utja-indiatol-angliaig.htmlAngliában az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hajpótlás, amely során a fodrászok valódi hajjal dúsítják fel az arra vágyók frizuráját. Jelenleg Anglia a harmadik legnagyobb hajimportőr a világon, évi 43 millió tonna hajat vesz. De vajon a fodrászoknál sorban álló nők sejtik, hogy honnan, pontosabban kiktől is származik az új hajuk? Trend--Elképesztően szexi Kiss Ramóna – Igazi dívahttp://www.life.hu/trend/20161031-kiss-ramona-a-baratok-kozt-zsofija-nagyon-szexi.htmlA Legmeghatározóbb Emberek a Hazai Digitális Piacon díjátadóján vett részt Kiss Ramóna. A fotóját elnézve nagyon kitett magáért. Trend--Brutális sminkek Halloweenre http://www.life.hu/trend/20161028-halloween-smink-ezektol-a-fotoktol-neked-is-leesik-az-allad-durva.htmlCsak nyugalom! Mielőtt frászt kapnál ezektől a felvételektől eláruljuk, hogy csak egy jól elkészített sminkről van szó. TrendOrigoÁlomesküvő 5. rész - A dekoráció élettel és meghittséggel tölti meg a terethttp://www.life.hu/trend/20161025-alomeskuvo-otodik-resz-dekoracio-es-viragok.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Mel Gibson teljesen lepukkanthttp://www.life.hu/trend/20161025-mel-gibson-kulseje-nagyon-ijeszto-megoregedett-a-sztar-dobbenetes-foto.htmlBár a 60 éves világsztár sok éven keresztül több millió nő kedvence volt, mára kissé elhagyta magát. Trend--Előnytelen fotók láttak napvilágot az 50 éves várandós Janet Jacksonrólhttp://www.life.hu/trend/20161024-janet-jackson-elonytelen-kismamaruhat-vett-fel.htmlMindenkit megdöbbentett az énekesnő, amikor kiderült, hogy terhes. Főként azért, mert Janet Jackson már 50 éves, és most várja első gyermekét. Sokáig sikeresen bujkált a kíváncsi fotósok elől, de az utóbbi időben kétszer is sikerült lencsevégre kapni. Természetesen nagyon átalakult a teste, és úgy tűnik ezzel együtt az ízlése is. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.